Thalassa – kreikkalainen ravintola merellisessä Helsingissä

Ravintola Thalassa on kreikkalainen ja välimerellinen ruokaravintola, joka sijaitsee nimensä mukaisesti Herttoniemenrannassa meren äärellä, pienen venepoukaman välittömässä läheisyydessä. Valoisa ravintola terasseineen kutsuu rantamiljööseen kreikkalaisen ruuan äärelle.

Ravintola on kreikkalaisomistuksessa, ja ruuat valmistuvat kreikkalaista ruokakulttuuria kunnioittaen.

Thalassan sisätilat ovat valoisat, ja merellisyys korostuu kreikkalaisen merenrantaravintolan sisustuksessa.

Viime keväänä ravintolaa uudistettiin, ja nyt sisätiloissa hehkuvat entistä vahvemmin välimerelliset värit; valkoisen ja merensinisen lisäksi okra sekä lämmin tiilenpunainen korostavat sisätiloja ja kokonaisuutta.

Ruokalista sisältää suomalaisille tuttuja annoksia, souvlakia, gyrosta ravintolan tyyliin, moussakaa, uunilammasta sekä erilaisia salaatteja. Ruokalistalla on monia perinteisiä kreikkalaisia alku- pää, ja jälkiruokia juomineen. Katso tarkempi ruokalista täältä.

Thalassassa valmistuu herkullinen kanasouvlaki. Annokseen sisältyy myös ravintolan valmistama tzatsiki. Alla oleva kuvat ovat poimintoja ruokalistan alkuruuista.: Kefalotiri saganagi, Keftedes, Haloumi.

Ravintolasta on myös saatavilla ruokalistalta take away -annoksia, joita voi tilata puhelimitse noudettavaksi, ja tilaus onnistuu myös paikan päällä. Kreikkalaista catering-palvelua toivovalle Thalassa on oikea paikka.

Ravintola Thalassa tarjoaa lounaan arkipäivisin (ma-pe) klo 11.00-14.30. A la carte -ruokalistan annokset on saatavilla koko päivän.

Lisätitetoja Thalassasta tästä

Löydä Thalassa kartalta

Kuvat: Ideal Helsinki