Hotelli Marskin syksyssä kotimaisia artisteja, designia ja kuvataidetta

Hotelli Marski by Scandic tarjoaa syksyn 2020 aikana monia kotimaisia artistiesiintymisiä, sekä mm. Emmi Granlundin kuvataidenäyttelyn. Lisäksi hotelliin on perustettu designin Marski Pop Up Shop.
Torstai-iltaisin, joka toinen viikko, Marskissa kuullaan suosittuja, mutta myös uusiakin kotimaisia esiintyjä. Ohjelma on maksutonta sekä hotellivieraille että kaupunkilaisille. Marski haluaa tarjota erityisesti nuorille ja nouseville tähdille estradin oli siten kyse taiteesta, musiikista tai kädentaidoista.

Marski Live

Marski Live -keikat tuovat joka toinen torstai lavalle sekä uusia ja nousevia artisteja että Suomen suosituimpia tähtiä, kuten Pete Parkkosen, Diandran ja Laura Närhen.

Livekeikat alkavat klo 19, ja niihin on vapaa pääsy. K-18.

  • 15.10. Marski Live! Pete Parkkonen
  • 29.10. Original Thursday Live: Yeboyah
  • 12.11. Marski Live! Laura Närhi
  • 26.11. Original Thursday Live; Dilemma
  • 17.12. Marski Live! Diandra
  • 31.12. Original Thursday Live: Gracias

Huom! Tämän hetkinen tilanne voi aiheuttaa muutoksia esiintymisiin. Tarkista ajankohtainen tieto Marski by Scandic -nettisivuilta tai Facebook-sivulta.

Marski Pop Up ShopMarski x Saint Vacant

Marski Pop Up Shop on startannut syyskuun alussa. Lokakuun ajaksi hotelli Marskin aulaan on muuttanut helsinkiläinen miesten jalkineita valmistava Saint Vacant. Jalkinemuotoilun huippuosaajat voi kohdata Helsingissä keskellä kaupunkia. Paikan päällä voi myös saada kenkien ja nahan hoidon niksejä ammattilaisilta. 

Suomessa kehitetyt Saint Vacant -miestenjalkineet valmistetaan Portugalissa, Goodyear welted -menetelmällä Italialaisista materiaaleista. Suunnittelija Janne Lax on kokenut kengäntekijä, joka on saanut käsityöoppinsa mittatilausjalkineiden parissa, Suomessa ja Englannissa. Hän perusti Saint Vacantin vuonna 2005. Kuvat Saint Vacant.

Lavender Car -kuvataidenäyttely 9.9.-31.10.

Syksyn avasi Emmi Granlundin kuvataidenäyttely Marskin Galleriassa. Emmi Granlund, 30, on kansainvälisesti tunnettu taiteilija, sisustusarkkitehti ja malli. Hänet tunnetaan myös energisoivista, abstrakteista maalauksistaan.
Granlundin taidetta on ollut esillä näyttelyissä New Yorkissa, Los Angelesissa, Nashvillessa ja Minneapolisissa.

Hotelli Marskissa näyttely on kiinnostavasti näyttelytilassa, jossa kontrastit tuovat maalaukset huikealla tavalla esille. Näyttelyyn kuuluu myös töihin sovitettu, Emmi Granlundin tuottama musiikki.

Marski Bar ja viikonloput

Lisäksi Marskin Baarissa on DJ perjantai- ja lauantai-iltaisin luomassa viihdyttävää musiikillista tunnelmaa baarin vieraille.

Samppa Kangasjärvelä vastaa uuden Marski Bar -drinkkilistan juomista. Saatavilla on kiinnostavia cocktaileja Marskin finnfullness-henkeen. Kuva Marski by Scandic

****

Kuvat: Ideal Helsinki, Marski by Scandic (myös aloituskuva), Saint Vacant

Hotelli Marski by Scandic kartalla

Hotelli Marski by Scandic kotisivut täältä

Lisätietoja Saint Vacant

Lisätietoja Emmi Granlund