Ravintola Pizzorante Bro ihastuttaa italialaisuudellaan

Hotelli Hilton Strandin yhteydessä Helsingissä toimiva ravintola Bro uudistui marraskuussa. Avaraan ja viihtyisään ravintolatilaan avattiin uudenilmeinen konsepti, joka palvelee nyt Pizzorante Bro -nimensä mukaisesti italialaisen keittiön herkuin.

Read more in English: Pizzorante Bro – Italian style restaurant in Helsinki

Hotellin ravintolassa halutaan toimia siltana Italiaan, maan hyvän ruuan ja juoman sekä rennon yhdessä olemisen ilmapiiriin.

Pizzorante Bro sijaitsee Hakaniemen Siltasaaressa, meren äärellä. Ravintolan ilmapiiri on rauhallinen ja väljä. Ruokaa voi nauttia omassa rauhassa pienten pöytäkokonaisuuksien äärellä.

Yhdistämällä Italian alueelliset erot, ruuan yksinkertaisuuden ja laadukkaat raaka-aineet, ravintola Brossa halutaan tarjota monipuolisia makuja Italiasta.

– Raaka-aineina saatamme käyttää kotimaisia tatteja, pohjoisen Italian tuorepastaa tai vaikka eteläisen Italian tomaatteja, joita käytämme roomalaistyyppisessä pizzassamme, ravintolasta kerrotaan.

Hotellin oman koulutetun ammattilaistiimin lisäksi aitoutta on lisäämässä yhteistyö MondiItaly Finland Oy:n kanssa, niin korkealuokkaisten raaka-aineiden osalta kuin myös italialaisen pizzamestarin vaikutuksella.

Ruokien valmistuksessa käytetään myös italialaisia menetelmiä, kuten pizzakiveä paiston viimeistelyssä oikean rapeuden aikaansaamiseksi.

Ruokalistan vaihtoehtoja ovat mm. Antipasto (kuvassa), Bruchetta, Gnocchit ja erilaiset pasta-annokset mm. Pappardelle & Spice Sausage.

Bron menusta löytyy pizzan lisäksi muitakin italialaisia herkkuja. Useiden erilaisten, myös vegaanisten pizzavaihtoehtojen lisäksi, ruokalistalla ovat mm. Antipasto, Bruchetta, Gnocchit ja erilaiset pasta-annokset, kuten Pappardelle & Spice Sausage.

Jälkiruokalistalla on tiramisua, pannacottaa, jäätelöä ja juustoja.

Ravintolasta on mahdollista hakea take away pizza-annoksia.

Tieto perustuu 01/2021

Pizzorante Bron kotisivu

Pizzorante Bro kartalla

Kuvat: Ideal Helsinki