Hotelli Marski by Scandic sykkii modernia suomalaisuutta

Täysin uudistetun Marski by Scandicin avautuminen toi myös ensimmäisen Scandicin Signature-konseptin hotellin Suomeen viime kesänä. Uusi lifestylehotelli ei tarjoa pelkästään korkealuokkaista majoitusta, vaan hotelli myös järjestää kiinnostavia artistiesiintymisiä ja muita tapahtumia. Lisäksi Ravintola Kuusi Palaa tarjoaa Marskissa suomalaisia ruokaklassikoita valmistettuna uudella kansainvälisellä twistillä.

Lue Hotelli Marskin syksyn 2020 tapahtumista täältä

Scandicin Signature-konseptin hotellit poikkeavat merkittävästi Scandic-ketjun perushotelleista yksilöllisyydessään, niin palveluilla kuin sisustuksellisesti.

Marskin sisustus on hakenut inspiraationsa suomalaisen luonnon, helsinkiläisen kaupunkikulttuurin ja sekä mm. modernin huonekalumuotoilun ja värimaailmojen tunnelman vuorovaikutuksesta

Hotellinjohtaja Jouko Puranen määrittelee hotellin lifestylehotelliksi, jonka kalustus on ilahduttava yhdistelmä korkealaatuista, konstailematonta ja modernia suomalaista ja kansainvälistä muotoilua. Muotokielessä näkyy tuulahduksia myös menneiltä vuosikymmeniltä.

Marskissa matkailijan on mahdollista kokea nykyaikainen suomalaisuus, kaupunkilainen elämäntapa ja lähellä oleva luonto. Marskissa tälle on yhteinen nimittäjä: Finnfulness, jonka voi aistia hotellilla monin tavoin.

Marski on katsellut kaupungin elämää aitiopaikalta kohta jo 60 vuoden ajan. Myös hotellihuoneissa Finnfulness herää henkiin muun muassa valokuvien kautta.

Moderneja huoneita moneen tarpeeseen

Marskissa on kaiken kaikkiaan 363 huonetta useassa eri kategoriassa. Viistoista huoneista on esteettömiä.

Marski by Scandic tarjoaa mm. perinteisten hotellihuoneiden ohella erityisesti bisnesmatkaajille suunnattuja unen laatuun panostavia huoneita, joissa on ikkunan sijasta valoseinä.

Marskissa on kaiken kaikkiaan 363 huonetta useassa eri kategoriassa. 15 huoneista on esteettömiä.

Lisäksi Marskissa on varattavissa Co-Living -huonekokonaisuus, joka majoittaa kolmeen hotellihuoneeseen 10 henkeä huoneiden väliovilla yhdistämällä ja erottamalla.

Uudessa Marskissa on myös täysin uusia huoneita, huonekapasiteettia on rakennettu kolmen kerroksen verran Lönnrotinkadun puoleiseen lisäosaan. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee Helsingin kattojen tasalla loft-tyyppisiä huoneita.

Ravintola Kuusi Palaa

Kuusi Palaa -ravintolan ruokalista on juuri pukeutunut syksyyn. Ravintola tarjoaa suomalaista ruokaa ja satsaa kotimaisiin sesongin raaka-aineisiin. Uusi ruokalista on ollut tarjolla ravintolavierarille lokakuusta lähtien. Samoin Marskin baarin drinkkilistalta löytyy ajankohtaisesti ”Syksyn säveltä ja uuniomenaa”

Ravintolan menuun voit tutustua tästä.

Lue lisää Hotelli Marskin hotelliaamisesta.

Ravintola Kuusi Palaa toivottaa hotellivieraiden lisäksi helsinkiläiset aamiaiselle, lounaalle tai illalliselle
Marskissa palvelee katutasossa kahvila 7,01.
Marskin baarissa ja ympäröivässä lobbyssa tapahtuu syksyn mittaan paljon.

Marski by Scandic elää musiikin, kulttuurin ja elämysten sykkeessä

Marski Live

Hotelli tarjoaa vierailleen helsinkiläistä musiikkitarjontaa sekä taide- ja kulttuurielämykisä. Hotelliin toivotetaan tervetulleiksi hotellivieraiden lisäksi helsinkiläiset myös viettämään aikaa, lasilliselle, lounaalle tai illalliselle.

Marski Live -keikat ovat syksyllä 2020 joka toinen torstai ja tuovat lavalle yhdistelmän uusia ja nousevia artisteja sekä Suomen suosituimpia tähtiä, kuten Mikko Harjun, Pete Parkkosen, Diandran ja Laura Närhen. Original Live -keikat toteutetaan yhteistyössä Hartwallin ja Marskin kanssa, ja ne tarjoavat estradin kaupungin tuleville tähdille.


Livekeikat alkavat klo 19 ja niihin on vapaa pääsy. K-18.

  • 10.9.         Marski Live! Mikko Harju                 
  • 24.9.         Original Thursday Live: Kuumaa     
  • 15.10.       Marski Live! Pete Parkkonen                     
  • 29.10.       Original Thursday Live: Yeboyah                               
  • 12.11.       Marski Live! Laura Närhi                            
  • 26.11.       Original Thursday Live; Dilemma                               
  • 17.12.       Marski Live! Diandra                 
  • 31.12.       Original Thursday Live: Gracias       

Huom! Tämän hetkinen tilanne voi aiheuttaa muutoksia esiintymisiin. Tarkista ajankohtainen tieto Marski by Scandic -kotisivuilta tai Facebook-sivulta.

Lisäksi Marskin Baarissa on DJ perjantai- ja lauantai-iltaisin luomassa mukavaa tunnelmaa musiikin avulla baarin vieraille.

Teksti ja kuvat: Ideal Helsinki

Artikkeli julkaistu 20.9.2019, päivitetty 15.9.2020