Herttoniemen outlet-kierros

Tunnetko Herttoniemen outlet-myymälät? Noin 10 minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta, Herttoniemessä, voi tehdä monia kiinnostavia outlet-löytöjä. Kävimme tutustumassa alueen liikkeisiin.

Alueella sijaitsevat niin suomalaisen Haltin Base Camp Store kuin Marimekon tehtaanmyymäläkin. Samoin Herttoniemessä on merkkifarkkuja myyvä varastomyynti sekä muotibrändi Marc o´Polon outlet.

Sisustuksesta, tuoksukynttilöistä ja diffuusereista kiinnostunut voi löytää suomalaisen Osmian tehtaanmyymälästä kotiin vietävää.

ETSITKÖ MUKAVAA RAVINTOLAA HERTTONIEMESTÄ? Lue lisää täältä.

Halti

Haltin Herttoniemen outlet sijaitsee Hitsaajankadulla
Haltin Herttoniemen outlet sijaitsee Hitsaajankadulla. Kuva Ideal Helsinki 2019

Koko Haltin retkeilyvarusteiden valikoima löytyy Herttoniemen Halti Base Camp Storesta. Vaatteiden ja jalkineiden lisäksi Halti Base Camp Store palvelee erityisesti retkeilyhenkisiä ihmisiä. Valikoimissa ovat myös teltat, reput, rinkat, alustat ja jalkineet.

Lisätietoja: Halti
Osoite: Hitsaajankatu 14

Retkeiiletuotteiden lisäksi Halti Base Camp Storen valikoimissa ovat vaatteet ja jalkineet.
Retkeiiletuotteiden lisäksi Halti Base Camp Storen valikoimissa ovat vaatteet ja jalkineet. Kuva Ideal Helsinki 2019.
Haltin retkeilyvarusteiden valikoima löytyy Herttoniemen Halti Base Camp Storesta.
Haltin retkeilyvarusteiden valikoima löytyy Herttoniemen Halti Base Camp Storesta. Kuva Ideal Helsinki 2019.

Marimekko

Marimekon tehtaanmyymälässä on monipuolisesti yrityksen valikoimaa aina vaatteista verhokankaisiin ja laukuista kattaustuotteisiin. Myymälästä löytyy tarjouksia, poistotuotteita ja viimeisiä eriä, mutta viimeisimmistä uutuuksista kiinnostunut voi siellä myös tutustua ”priimamyymälässä – viimeisimmän sesongin uutuustuotteisiin.

Lisätietoja: Marimekko
Osoite: Kirvesmiehenkatu 7

Herttoniemen myyntipisteissä on Marimekon valikoimaa aina vaatteista verhokankaisiin ja laukuista kattaustuotteisiin.
Herttoniemen myyntipisteissä on Marimekon valikoimaa aina vaatteista verhokankaisiin ja laukuista kattaustuotteisiin. Kuva Ideal Helsinki 2019.
Viimeisimmistä uutuuksista kiinnostunut voi tutustua Marimekon outletin yhteydessä olevassa ”priimamyymälässä” sesongin uutuustuotteisiin.
Viimeisimmistä uutuuksista kiinnostunut voi tutustua Marimekon outletin yhteydessä olevassa ”priimamyymälässä” sesongin uutuustuotteisiin. Kuva Ideal Helsinki 2019.

Merkkifarkkujen varastomyynti.

Sahaajankatu 35:ssä sijaitsee farkkumerkkien varastomyynti. Vuosikymmeniä palvellut liike myy sekä I- ja II-laatua; housuja niin miehille kuin naisillekin. Myös farkkumerkkien muita tuotteita on saatavilla. Lisäksi varastomyynnissä on esimerkiksi Lee-farkkumerkin mallikappaleita, kuten takkeja, housuja ja paitoja.

Lisätietoja: Farkkuvarastomyynti
Osoite: Sahaajankatu 35

Merkkifarkkujen varastomyynnissä on valikoimaa niin naisille kuin miehillekin.
Merkkifarkkujen varastomyynnissä on valikoimaa niin naisille kuin miehillekin. Kuva Ideal Helsinki 2019.
T-paidat kuuluvat farkkuhenkeen
T-paidat kuuluvat farkkuhenkeen. Kuva Ideal Helsinki 2019.

Osmian tehtaanmyymälä

Osmian tehtaanmyymälä sijaitsee Herttoniemessä, aivan Marimekon tehtaan vieressä.

Osmia Oy valmistaa saunatuotteita, pesuaineita, sekä huonetuoksuja joissa monissa on suomalaisen luonnon tuoksu. Osmia on suomalainen brändi ja tuotteet valmistuvat Herttoniemessä.

Lisätietoja: Osmia
Osoite: Sorvaajankatu 11 a

Suomalaisen Osmian tehtaanmyymälä sijaitsee Herttoniemessä, jossa myös valmistuvat monet suomalaisen luonnon inspiroimista huonetuoksuista. Kuva Osmia Oy, Rosa Yliaho
Suomalaisen Osmian tehtaanmyymälä sijaitsee Herttoniemessä, jossa myös valmistuvat monet suomalaisen luonnon inspiroimista huonetuoksuista. Kuva Osmia Oy, Rosa Yliaho
Suomalainen Osmia Oy valmistaa saunatuotteita, pesuaineita, sekä huonetuoksuja joissa monissa on suomalaisen luonnon tuoksu. Kuva Osmia Oy, Rosa Yliaho.
Suomalainen Osmia Oy valmistaa saunatuotteita, pesuaineita, sekä huonetuoksuja joissa monissa on suomalaisen luonnon tuoksu. Kuva Osmia Oy, Rosa Yliaho.

Marc O’Polo Factory Outlet

Marc O’Polo Factory Outlet, sijaitsee Hitsaajankadulla. Brändi on monipuolinen ja kokonaisvaltainen, joka valmistaa mm. housuja, paitoja, neuleita, takkeja, sukkia, alusasuja ja kenkia miehille ja naisille..

Osoite: Hitsaajankatu 5

Marc O'Polo Factory Outlet sijaitsee Hitsaajankadulla Herttoniemessä.
Marc O’Polo Factory Outlet sijaitsee Hitsaajankadulla Herttoniemessä. Kuva Ideal Helsinki 2019.

Kuvat:. Ideal Helsinki

Artikkeli julkaistu 9.4. 2019, tietoja päivitetty 4.7.2020