Huhuutokauppa ensimmäistä kertaa Stockmannilla

Hullut Päivät starttaavat keskiviikkona 27.3. Stockmannin tavaratalojen ja netin viisipäiväisen kampanjan lisäksi löytöjä voi myös huutaa uudessa Huhuutokaupassa.

Stockmann järjestää ensimmäistä kertaa Hullujen Päivien Huhuutokaupan, jossa voi tehdä uniikkejakin löytöjä, kuten huutaa hääpukuja, kodin designia, timanttisormuksia, lastentarvikkeita ja lomia.

Huhuutokaupassa on kaupattavana myös Citroën C3 PureTech 82 Shine -mallin henkilöauto vailla lähtöhintaa. Huhuutokauppa järjestetään Helsingin tavaratalossa, mutta henkilöautoa varten voi jättää tarjouksia myös ennakkoon kaikkien Stockmann-tavaratalojen palvelupisteissä.
Huutokauppaa juontaa Juuso Mäkilähde ja meklarina toimii Mika Sirén. Huutokauppa järjestetään Helsingin tavaratalon 1A-kerroksessa lauantaina 30.3. klo 15 alkaen.

Stockmann Hullut Päivät Helsingin keskustan tavaratalossa. Kuva: Kenneth Luoto / Stockmann
Stockmann Hullut Päivät Helsingin keskustan tavaratalossa. Kuva: Kenneth Luoto / Stockmann

Stockmannin tavaratalotoiminnoista vastaavan Maiju Niskasen mukaan Hullujen päivien asiakkaat halutaan taas yllättää uutuuksilla, esimerkkinä tästä ensimmäistä kertaa järjestettävä Huhuutokauppa.

Huutokaupan tuotteisiin sekä tarkempiin aikatauluihin ja ohjeisiin voi tutustua osoitteessa hullutpaivat.com/huhuutokauppa. Keltaisten katalogien rinnalla tuotevalikoimiin pääsee tutustumaan myös hullutpaivat.com-sivustolla ja Stockmann-mobiilisovelluksella. Iltatärpit löytyvät myös nyt ensimmäistä kertaa tavarataloista.