Moderni, uudistettu Crowne Plaza Helsinki – Hesperia vaalii perinteitään tyylikkäin pienin elein

Hotelli Crowne Plaza Helsinki – Hesperia avautui lokakuussa 2020 laajan saneerauksen jälkeen.

Kaupungin keskustan tuntumassa, Mannerheimintiellä sijaitsevan hotellin remontin yhteydessä uudistettiin palvelutilat, kuten vastaanottoaula sekä ravintolatilat sekä kaikkien hotellikerroksien hotellihuoneet. Hotellin uudistamissuunnittelusta vastasi sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.

Hotelli on perinteikäs ja monen Helsingin matkailijan entuudestaan tuntema, osa siitä on rakennettu jo 1970-luvun alussa. Lisäosa silloiseen hotelli Hesperiaan valmistui 1980-luvulla.

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia hotellissa on kaikkiaan 349 huonetta. Miellyttävissä kansainvälisen tason standard-kategorian huoneissa on mm. televisio, tallelokero, silitysrauta sekä esimerkiksi henkilökohtaiseen hemmotteluun kylpytakki.

WorkLife-kategorian huoneet on taas suunniteltu vieraille, jotka yhdistävät työ- ja vapaa-ajan matkojensa tarpeita. Näissä huoneissa on mahdollisuus työntekoon, työpöydän lisäksi huoneissa on maksuton usean laitteen wifi sekä kattava USB-pistorasiatarjonta. Osa huoneista on myös yhdistettävissä väliovella toisiinsa.

Hotelli tarjoaa myös luksusta kaipaaville monipuolisen sviittivalikoiman: esimerkkinä juniorsviitti, joissa on king size -kokoinen vuode ja erillinen oleskelutila. Osa sviiteistä sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa, joista on näköala yli kauniin Helsingin

Tyyliltään hotelli, kuten sen huoneetkin, henkii pienin kiinnostavin sisustustelein 1970-lukua. Näistä voi mainita mm. sisustuksessa käytetyt värimaailmat, materiaalit ja erilaiset kuosit. Myös hotellin sijainti, Töölönlahden läheisyys luontoineen, on inspiroinut sisustusta. Tästä esimerkkinä mm. näyttävät taulut hotellin yleisissä tiloissa ja käytävillä.

RAVINTOLA JA BAARI KUTSUVAT MYÖS KAUPUNKILAISIA

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellissa on ravintola ja baari, jotka toimivat sisääntulokerroksessa ja ovat avoinna hotellivieraiden lisäksi myös muille kaupungin ravintolavieraille. Aulassa toimiva lobby, toimii vaikkapa tapaamisissa tai etätyöskentelyssä.

Hotellin ravintolan, Hesperia Restaurant & Bar -ruoka-annokset valmistetaan kaikki sesonkien ajankohtaisista ja korkealuokkaisista raaka-aineista. Ravintolan menu on rakennettu samoin kuin hotellin henki; ruokalistalla on ajankohtaisten annoksien lisäksi myös menneiden vuosien kiinnostavia klassikkoannoksia, kuten katkarapucocktail tai grillattua lohta. Hotellissa on tarjolla runsas aamiainen päivittäin

Crowne Plazassa on kokoustilat jopa 550 kokousasiakkaalle sekä tilausravintola  1500 hengelle. Kokouskerroksessa on 15 modernia, yksilöllisiin tarpeisiin muokkautuvaa kokoushuonetta. Yksilöllisiä cocktailkokoustarjoiluja alakuvissa.

Muista palveluista voi mainita pesulapalvelut, Forever Töölö Kuntoklubin kuntosalit hotellin tiloissa. Sauna, hotellihuoneissa henkilökohtaiset tallelokerot. Hotellin aulassa toimiva Crowne Plaza Concierge auttaa löytämään kiinnostavimmat tapahtumat ja kohteet Helsingissä. 

Kuvat Ideal Helsinki

Hotelli Crowne Plaza Helsinki – Hesperia kotisivut

Hotelli kartalla