Hotelli Scandic Pasila – kodikas hotelli monen matkustajan tarpeisiin

Hotelli Scandic Pasila avasi ovensa Helsingissä maanantaina 31.8. 2020 koronakriisin keskellä. Alunperin 1980-luvulla avattu hotelli on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja palvelee uudella konseptilla niin kaupungissa majoittuvia vapaa-ajan matkailijoita kuin messukävijöitä ja bisnesmatkustajiakin.

Pasila on tänä päivänä kiinnostava, uudenilmeinen, yksi kaupungin keskuksista isoine kauppakeskuksineen ja virastoineen sekä toimistoineen. Hotelliin on hyvät liikenneyhteydet, se sijaitsee aivan rautatieaseman ja kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä samalla kuin raitiotievaunupysäkki on hotellin sisäänkäynnin tuntumassa.

Luonto on myös lähellä hotellia, sillä hotellista pääsee helposti vaikkapa kävelylle tai lenkille kaupungin suureen keskuspuistoon, jonka yksi laita ja sisäänkäyntialue on aivan hotellin tuntumassa, ja jossa voi liikkua laajalla alueella Helsingissä.

Hotellin huonetarjonta on monipuolinen. Perushuoneiden lisäksi hotellissa on tilavia huoneita, jotka sopivat hyvin perheille ja myös erilaisiin tapahtumiin kaupunkiin tuleville ystäväporukoille. Isompiin huoneisiin on mahdollista saada lisävuoteita. Myös liikuntaesteiset on huomioitu, hotellia uusittaessa.

Media Interiorsin suunnittelemassa täysin uusitusssa hotellissa on harmonisten huoneiden käytännöllisinä puolina mm. viilentävä ilmastointi, kaupungin ääniä hyvin eristävät ikkunat. Sisustuksesta on vastannut sisustussuunnittelija Joun Löhönen.

Hotellilla on kokoustilat aina 150 hengen tapaamisiin. Hotellin ajankohtaiselle tekniikalla varustetut kokoustilat sijaitsevat toisessa kerroksessa, jossa myös on mahdollista järjestää kokoustarjoilut.

Hotellilla on sauna, kuntosali sekä erillinen lobbyshop. Joustavien julkisten liikenneyhteyksien lisäksi hotellilla on oma pysäköintihalli, jossa on runsaasti pysäköintitilaa.

Scandic Pasila kuuluu Scandicin perheystävällisiin hotelleihin, joissa on huomioitu perheet ja lapset erityisesti. Erilaisista teematekemisistä ja puuhasta voi mainita loma-aikojen ja kesän ohjelmat.

Hotellin uusi ravintola Bellmanni palvelee sekä hotellin vieraita mutta toimii myös lähialueen kortteliravintolana tarjoten aamiaista, lounasta sekä illalliskattaukset.

Lue isää yksityiskohtaista tietoa Ideal Helsinki – artikkelista ravintola Bellmannista.

Kuvat Ideal Helsinki

Hotelli Pasilan kotisivu

Hotelli Scandic Pasila kartalla