Tallink Silja liikennöi kesällä Helsingistä Latvian Riikaan

Tallink Silja avaa kesäksi 2020 laivareitin Helsingin ja Latvian Riian välille. Reitillä operoi Silja Serenade, joka liikennöi normaalisti Helsinki-Tukholma-reitillä. Uusi reitti mahdollistaa reittimatkan, Päivä Riiassa -risteilyn tai hotellimatkan Suomesta Latviaan.

Silja Serenade liikennöi Helsingistä Riikaan 26.6.–15.8.2020 välisenä aikana joka toinen päivä. Matka-aikataulu antaa matkailojoille mahdollisuuden nauttia mm. rauhallisesta matkasta yön yli Silja Serenadella sekä viettää päivän tai useampia vuorokausia määränpäässä.

Uusi reitti mahdollistaa reittimatkan, Päivä Riiassa -risteilyn tai hotellimatkan Suomesta Latviaan.

Aikataulu, joka toinen päivä, 26.6.2020 alkaen on seuraava:

  • 16.00 lähtö Helsingin Olympiaterminaalista
  • 10.30 saapuminen Riikaan seuraavana aamuna
  • 16.30 lähtö Riiasta
  • 11.00 Saapuminen Helsingin Olympiaterminaaliin
Silja Serenadella huolehditaan matkustajien hyvinvoinnista monin tavoin mm. säännöllisellä siivouksella ja desinfioinnilla.
Hiljattain uudistetun Silja Serenaden keulaloungessa avautuu upeat merinäköälat

Laivamatkojen lisäksi Tallink Silja tarjoaa asiakkailleen hotellipaketteja Riikaan, joihin kuuluu majoitus keskeisellä paikalla sijaitsevassa Tallink Hotel Rigassa, liput paikallisiin nähtävyyksiin ja paljon muuta. Majoituspaketteja on saatavilla kahdelle, neljälle tai useammalle yölle.

Silja Tallkinkin toimitusjohtaja Margus Schultsin mukaan Helsinki-Riika-reitti ei ole yhtiössä täysin uusi tuote, sillä Tallink Silja on aikempina vuosina tarjonnut erikoisristeilyjä tälle reitille. ”Risteilyt ovat aina herättäneet kiinnostusta ja olleet suuressa suosiossa erityisesti suomalaisten asiakkaidemme keskuudessa. Moni on toivonut mahdollisuutta jäädä Latviaan pidemmäksi aikaa”, hän täsmentää.

Riiassa matkapakettiin kuuluu majoitus keskeisellä paikalla sijaitsevassa Tallink Hotel Rigassa.

Helsinki-Riika-reitin matkojen varaus on ollut mahdollista 4.6.2020 alkaen. Jokaisella matkustajalla on oltava matkalla mukanaan passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Tiedot tulee ilmoittaa jo matkavarauksen yhteydessä. 

Silja Serenadella huolehditaan matkustajien hyvinvoinnista mm. säännöllisellä siivouksella ja desinfioinnilla, kapasiteettirajoituksilla ravintoloissa ja baareissa sekä erilaisilla uudenlaisilla ohjelma- ja viihdevaihtoehdoilla.

Lisätietoja Tallink Siljan sivuilta

Kuvat: Tallink Silja, Marko Stampehl