ACO-aurinkotuotteet ottavat huomioon ihosi suojatarpeen

Acon monipuolinen aurinkotuotesarja suojaa erilaisia ihotyyppejä. Sarjassa on saatavana monipuolisesti niin normaalille, aurinkoherkälle sekä kuivalle ja atooppiselle iholle suunniteltuja tuotteita.

Kun tarvitset syväkosteutusta – silloin mm. korkealla suojalla toimivat aurinkosuojavoiteet ovat paikallaan viilentävän ja virkistävän Aco Sun Soothing After Sun Gel Cream -geelivoiteen rinnalla. Tässä tietoja Aco-sarjan mahdollisuuksista, jotka ovat myös heinäkuun arvontamme palkinnot.

Virkistävä ja ihoa viilentävä Aco Sun Soothing After Sun Gel Cream -geelivoide, Aco Sun Face Fluid SPF 50+ kasvovoide sekä Aco Sun Ato-Protect Lotion SPF50+ -aurinkosuojavoide ovat korkean aurinkosuojan Aco-tuotteita.

Erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle kehitetty, syväkosteuttava Aco Sun Ato-Protect Lotion SPF50+ antaa välittömän suojan auringon UV-säteilyä vastaan sekä vahvistaa ihon suojakerrosta, tehden ihosta pehmeämmän. Voide sopii käytettäväksi yli kolmevuotiaille lapsille ja aikuisille. Vedenkestävä voide imeytyy ihoon nopeasti ja se voidaan levittää myös märälle iholle. Tuote on alkoholiton, hajusteeton ja väriaineeton. Hinta 23,60 €.

Virkistävä ja ihoa viilentävä Aco Sun Soothing After Sun Gel Cream -geelivoide /200ml) kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Voiteen kevyt ja miellyttävä koostumus rauhoittaa auringon rasittamaa ihoa, ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Aurinkovoide sisältää Aco Triple Moist Complex -kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä, pitkävaikutteista ja tehokasta syväkosteutusta iholle. Tuote sisältää rauhoittavaa pantenolia. Hajustettu. Hinta 10,30€

Kasvojen kevyt aurinkosuojavoide Aco Sun Face Fluid SPF 50+erittäin korkealla auronkosuojalla on tarkoitettu normaalille, sekaiholle sekä herkälle iholle. Voide suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteitä vastaan, estää ihon kiiltelyä eikä tuki ihohuokosia. Suojavoiden sopii erinomaisesti meikin alle Tuote sisältää aktiiviaineen, joka estää finnien muodostumista. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää miellyttävän ihotuntuman. Hinta 19,90€.

Aco-tuotteet ovat saatavilla apteekeissa kautta maan. Annetut hinnat on ohjevähittäishintoja, jälleenmyyjä päättää aina itse hinnan.

Kuva: Ideal Helsinki

Lisätetoja Acon aurinkotuotteista: Aco Suomi