Kuutamouintia Helsingissä

Tiesitko, että Helsingissä voi käydä maaliskuussa kuutamouinnilla? Allas Sea Pool järjestää kuutamouinteja täydenkuun aikana Helsingissä.

Allas Sea Pool on helsinkiläinen merikylpylä ja hyvinvointikeidas, jossa on mahdollista uida, saunoa, treenata sekä syödä ja juoda vuoden jokaisena päivänä. Allas tarjoaa uintimahdollisuuden Helsingin sydämessä sijaitsevissa lämmitetyissä altaissa myös kesäsesongin ulkopuolella – syksyisin, talvisin ja keväisin.

Allas Sea Pool. Kuva: Allas Sea Pool / Dorit Salutskij
Allas Sea Pool. Kuva: Allas Sea Pool / Dorit Salutskij

Talviuinti Kauppatorin kupeessa sijaitsevalla Altaalla tarkoittaa uintia höyryävässä lämminvesialtaassa tai autenttisesti merivesialtaassa. Talvella uintireissulle on hyvä muistaa ottaa mukaan pipo, pään ja hiuksien suojaksi (vuorellinen uimalakki uimareille, vesijuoksijoille fleecepipo tai villamyssy), iso pyyhe tai kylpytakki altaalle mentäessä ja sieltä poistuttaessa sekä varvastossut jalkojen suojaksi.

Allas Sea Pool talvella. Kuva: Allas Sea Pool
Allas Sea Pool talvella. Kuva: Allas Sea Pool

Myöhäisillan kuutamouintipakettiin kuuluu löylyt ja uinti Altaan lämmitetyssä altaassa. Seuraavat kuutamouintipäivät ovat 21.3. ja 19.4. Tapahtuma on Allas Sea Poolilla mainittuina päivinä klo 19- 22.
Kuutamouinnin hinta on 14 euroa/henkilö

Lisätietoja: https://www.allasseapool.fi/fi/Facebook

Kuvat: Allas Sea Pool.