Minielämysloma odottaa yhä useampaa jäätelönystävää

Valio Jäätelöfabriikin ja Klaus K -hotellin yhteistyönä 1. maaliskuuta avaama ja tiettävästi maailman ensimmäisen jäätelöteemainen hotellihuone sai jatkoaikaa vuoden 2019 loppuun. Jäätelösviitti on varattavissa nyt myös lokakuusta joulukuulle. Sweet Suite -nimisen sviitin oli tarkoitus aluksi olla avoinna vain syyskuun loppuun. Nyt se sai lisäaikaa.

Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite myytiin loppuun heti samana päivänä, kun yhteistyömme julkistettiin, kertoo Valion liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs.

Klaus K & Valio Sweet Suite -jäätelöpakastin. Kuva: Valio
Klaus K & Valio Sweet Suite -jäätelöpakastin. Kuva: Valio

Sweet Suite -hotellihuoneen sisustuksen ovat suunnitelleet sisustussuunnittelijat Anna Pirkola ja Kirsikka Simberg. Valiolta kerrotaan, että vierailu Sweet Suitessa on lähimatkailua parhaimmillaan. Siellä voi uppoutua viihteeseen, lepäillä pehmeissä lakanoissa, lillua vaahtokylvyssä – ja ennen kaikkea nauttia niin paljon jäätelöä kuin haluaa.  

Hotellivierailijoita odottaa huoneessa jäätelöillä täytetty pakastin. Huone on sisustettu mm. 30-luvun vintage-huonekaluin ja pohjoismaisella designilla.

Klaus K & Valio Sweet Suite -hotellihuoneen sisustusta.
Klaus K & Valio Sweet Suite -hotellihuoneen sisustusta. Kuva: Valio.

Designhotelli Klaus K innostui ideasta heti. Asia herätti myös kansainvälistä huomiota.

 – Asiakkaamme arvostavat laadukkaita elämyksiä. Hotellihuone on paljon enemmän kuin vain yöpymispaikka. Uskomme, että sekä kotimaiset että kansainväliset vieraat ottavat teemahuoneen ilolla vastaan, Klaus K:n hotellinjohtaja Hanna Kiuru toteaa.

Osallistumalla keräilykampanjaan voi voittaa yön jäätelösviitissä

6. maaliskuuta käynnistyi Valion jäätelökeräilykampanja, jonka palkintona on 100 yötä Sweet Suiteen. Kampanja on voimassa 31.5. asti. Ohjeet löytyvät Valion kotisivuilta

Kevään uutuusjäätelöherkut ovat Klaus K:ssa saatavana myös kahdella järjestetyllä erikoisbrunssilla: lauantaina 9.3. ja sunnuntaina 10.3. Valio Jäätelöfabriikin kevään uutuusmakujen ympärille suunniteltu jäätelöbrunssimenu on toteutettu yhteistyössä hotelli Klaus K:n ja Valion Koekeittiön kanssa.

Lisätietoja: Klaus K- hotelli

Kuvat: Valio