Pyöräile Helsingissä

Edit: Katso päivitetty kesän 2019 artikkelimme kaupunkipyöristä ja potkulaudoista täältä!

Jos haluat liikkua pääkaupunkiseudulla tänä kesänä  pyörällä, voit vuokrata kaupunkipyörän käyttöösi tai lainata sen pyörävuokraamosta. Tässä muutamia ideoita pyörän hankintaan  päiväksi Helsingin keskustassa.

Citypyörä Helsingissä.

Helsingin alueella on 150 citypyörätelinettä ja Espoossa telineitä ja ”asemia” on kesän loppuun mennessä 105. Suurin osa asemista palvelee jo nyt.  Pyöräilijöillä on kaiken kaikkiaan käytössään 2 250 pyörää pääkaupunkiseudulla.

Pyöräilystä voi maksaa päivän, viikon tai vuosimaksupassin.  Pyörää suositellaan käytettäväksi aina 30 minuuttia kerrallaan, mutta lisämaksua vastaan aikaa voi pidentää.  Citypyörän voi palauttaa jollekin monista kaupunkipyöräasemista.

Katso pyörien saatavuuskartta tästä linkistä here. Lisätiedot ja yksityiskohtaisemmat vuokrausohjeet: https://kaupunkipyorat.hsl.fi/

 

Polkupyörän voi myös lainata päiväksi Love Beauty and Planet  pop up storesta Unioninkatu 25:stä.  Pyörälainaamon 12 pyörää ovat vapaasti lainaajan käytettävissä päivän ajan,  ja ne tulee palauttaa lainauspäivän iltana takaisin.

 Love Beauty and Planet pop up store.

Yrityksen polkupyöräkampanjaan kuuluu myös arvonta kesän lopulla, jolloin  osallistujat ovat mukana 12 polkupyörän arvonnassa.  Love Beauty and Planet on vegaanisen kosmetiikan kansainvälinen brändi, joka on järjestänyt liikkeeseensä myös pyörien lainauksen yrityksen kampanjatunnuksella #pieniätekoja ja #lovebeuatyandplanet.

Love Beauty and Planet pop lainapyörät.

Love Beauty and Planet pop up Store, Unioninkatu  25. Avoinna ti- la klo 10. 00 – 19.00. Pyörälainauksen lisätietoja yrityksen myymälästä.

Kuvat: Ideal Helsinki