Oodin tapahtumarikas kevät 2020

Kiinnostaako kirjaesittelyt, käynnit kielikahvilassa tai ehkäpä lapsille suunnatut lorutuokiot? Entäpä kaipaatko takaisin retropelien pariin vai etsitkö uusia käsityötaitoja ja -vinkkejä? Näistä kaikista ja paljon muusta löydät lisätietoa ja tapahtumia keskustakirjasto Oodin kevään ohjelmasta.

Helsingin Kansalaistorilla, aivan kaupungin keskustassa sijaitseva Helsingin keskustakirjasto Oodi on monipuolinen kaupunkilaisten ja kaupungissa vierailevien kohtaamispaikka. Oodi on yksi Helsingin kaupunginkirjaston 37 toimipisteestä ja osa Helmet-kirjastoverkkoa.

Oodi sijaitsee Musiikkitalon, Finlandia-talon, Sanomatalon sekä Nykytaiteen museo Kiasman välittömässä tuntumassa, ja kirjasto samalla täydentää Helsingin keskustaan muodostunutta kulttuuri- ja mediakeskittymää. Alue sijaitsee avain Eduskuntataloa vastapäätä, Mannerheimintien toisella puolella.

Oodi tarjoaa kävijöilleen avoimen, ei-kaupallisen julkisen tilan kaupunkimiljöössä.

Kuvissa ilta- ja päivätunnelmaa Oodin isosta luku- ja oleskelusalista. Alempi kuva: Kuvio.

Kirjojen ja lehtien luvun lisäksi Oodissa voi osallistua moniin tapahtumiin ja työpajoihin, joita on aihealueittain hyvin monipuolisesti ja laajasti. Kaupunkikirjastolla järjestetään erilaisia luentoja ja siellä on mahdollisuus myös tutustua mediataiteeseen. Aivan Helsingin päärautatieaseman tuntumassa oleva keskustakirjasto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa.

Oodin tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Tutustu kevään 2020 tapahtumatarjontaan täältä.

Kuvat: Ideal Helsinki ja Kuvio