Eckerö Line m/s Finlandialla kotimaisen muodin Fashion Festival 6.–29.3

Eckerö Line m/s Finlandialla toteutuu kotimaisen muodin Fashion Festival 6.–29.3. Varustamon yhteistyökumppanina järjestettävässa tapahtumassa on Ivana Helsinki, jonka pääsuunnittelija Paola Suhonen on suunnitellut tapahtuman ohjelman.

Helsinki -Tallinna -rettiä liikennöivällä Eckerö Linen m/s Finlandialla, järjestetään maaliskuussa muoti- ja kauneustapahtuma Fashion Festival. Festivaalin aikana risteilymatkustajat pääsevät seuraamaan laivalla muotinäytöksiä, osallistumaan erilaisiin työpajoihin ja seuraamaan muutakin muodin- ja kauneudentäyteistä ohjelmaa.

Fashion Festivalin oma tunnuskuosi on Ivana Helsinki -brändin pääsuunnittelija Paola Suhosen käsialaa. Kuva Ivana Helsinki.

Fashion Festivalin muotinäytökset esittelevät Ivana Helsingin kevätmalliston ja uniikkeja haute couture -asuja, jotka nähtiin Pariisissa vuonna 2018 yrityksen 20-vuotisjuhlanäytöksessä. Laivan catwalkilla nähdään ammattimalleja sekä laivan henkilökuntaa.

M/s Finlandialla on festivaalin ajan esillä Janita Aution muotivalokuvanäyttely ja Paola Suhosen Fashion Film Loop – teos, joille on tunnusomaista on muodin, taiteen ja urbaanin designin yhdistyminen.

Eckerö Linen m/s Finlandialla järjestetään kotimaisen muodin Fashion Festival 6.–29.3. Kuva Eckerö Line.

Risteilymatkustajilla on Fashion Festivalin ajan mahdollisuus päästä toteuttamaan myös omia muotivisioitaan. M/s Finlandialla järjestetään erilaisia työpajoja, joista voi ammentaa sekä inspiraatiota että erilaisia kädentaitoja.

Workshoppien ohjelmaan kuuluu mm. hiuskorujen tuunausta kierrätysmateriaaleista ja opetellaan korkokenkäkävelyä. Laivalle saapuu myös Isin ja tyttöjen lettikirjan kirjoittanut Matti Airola, joka kertoo niin aikuisille kuin lapsillekin letitysideoita. Janita Aution workshop tuo esille modernia muotikuvaa. Vesa Silver kertoo julkkisten stailauksesta ja Ninja Sarasalo mallimaailmasta.

Tallinnan-matkaajilla on myös mahdollisuus tutustua Ivana Helsingin printtikuvioihin – myös järjestettävän Fashion Festivalin oma tunnuskuosi on brändin pääsuunnittelija Paola Suhosen käsialaa.

Kuvat: Ivana Helsinki ja Eckerö Line