Hotelli Marski by Scandic sykkii modernia suomalaisuutta

Täysin uudistetun Marski by Scandicin avautuminen toi myös ensimmäisen Scandicin Signature-konseptin hotellin Suomeen viime kesänä. Uusi lifestylehotelli ei tarjoa pelkästään korkealuokkaista majoitusta, vaan hotelli myös järjestää kiinnostavia artistiesiintymisiä ja muita tapahtumia. Lisäksi Ravintola Kuusi Palaa tarjoaa Marskissa suomalaisia ruokaklassikoita valmistettuna uudella kansainvälisellä twistillä.

Scandicin Signature-konseptin hotellit poikkeavat merkittävästi Scandic-ketjun perushotelleista yksilöllisyydessään, niin palveluilla kuin sisustuksellisesti.

Marskin sisustus on hakenut inspiraationsa suomalaisen luonnon, helsinkiläisen kaupunkikulttuurin ja sekä mm. modernin huonekalumuotoilun ja värimaailmojen tunnelman vuorovaikutuksesta

Hotellinjohtaja Jouko Puranen määrittelee hotellin lifestylehotelliksi, jonka kalustus on ilahduttava yhdistelmä korkealaatuista, konstailematonta ja modernia suomalaista ja kansainvälistä muotoilua. Muotokielessä näkyy tuulahduksia myös menneiltä vuosikymmeniltä.

Marskissa matkailijan on mahdollista kokea nykyaikainen suomalaisuus, kaupunkilainen elämäntapa ja lähellä oleva luonto. Marskissa tälle on yhteinen nimittäjä: Finnfulness, jonka voi aistia hotellilla monin tavoin.

Marski on katsellut kaupungin elämää aitiopaikalta kohta jo 60 vuoden ajan. Myös hotellihuoneissa Finnfulness herää henkiin muun muassa valokuvien kautta.

Moderneja huoneita moneen tarpeeseen

Marskissa on kaiken kaikkiaan 363 huonetta useassa eri kategoriassa. Viistoista huoneista on esteettömiä.

Marski by Scandic tarjoaa mm. perinteisten hotellihuoneiden ohella erityisesti bisnesmatkaajille suunnattuja unen laatuun panostavia huoneita, joissa on ikkunan sijasta valoseinä.

Marskissa on kaiken kaikkiaan 363 huonetta useassa eri kategoriassa. 15 huoneista on esteettömiä.

Lisäksi Marskissa on varattavissa Co-Living -huonekokonaisuus, joka majoittaa kolmeen hotellihuoneeseen 10 henkeä huoneiden väliovilla yhdistämällä ja erottamalla.

Uudessa Marskissa on myös täysin uusia huoneita, huonekapasiteettia on rakennettu kolmen kerroksen verran Lönnrotinkadun puoleiseen lisäosaan. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee Helsingin kattojen tasalla loft-tyyppisiä huoneita.

Marski by Scandic elää musiikin, kulttuurin ja elämysten sykkeessä

Hotelli tarjoaa vierailleen helsinkiläistä musiikkitarjontaa sekä taide- ja kulttuurielämykisä. Hotelliin toivotetaan tervetulleiksi hotellivieraiden lisäksi helsinkiläiset myös viettämään aikaa, lasilliselle, lounaalle tai illalliselle.

Lue lisää Hotelli Marskin hotelliaamisesta.

Ravintola Kuusi Palaa

Kuusi Palaa -ravintolan ruokalista on juuri pukeutunut syksyyn. Ravintola tarjoaa suomalaista ruokaa ja satsaa kotimaisiin sesongin raaka-aineisiin. Uusi ruokalista on ollut tarjolla ravintolavierarille lokakuusta lähtien. Samoin Marskin baarin drinkkilistalta löytyy ajankohtaisesti ”Syksyn säveltä ja uuniomenaa”

Ravintolan menuun voit tutustua tästä.

Ravintola Kuusi Palaa toivottaa hotellivieraiden lisäksi helsinkiläiset aamiaiselle, lounaalle tai illalliselle
Marskissa palvelee katutasossa kahvila 7,01.

Marski Live x Basso

Hotelli Marski on syksyn aikana aloittanut yhteistyön Bassoradion kanssa. Aiheen mukaiset tunnelmalliset illat jatkuvat Marskin baarissa koko syksyn, aina jouluviikolle saakka. Basso on kuratoinut illan esiintyjiksi tämän hetken kiinnostavimpia suomalaisia artisteja.

Marskin baarissa ja ympäröivässä lobbyssa voi mm. seurata Marskin Live x Basso -iltaa.

Marski Live x Basso Marskin Baarissa. Klo 17.00 After work – soundeista vastaavat Basso DJ:t .

Klo 19.00 Marskin Live x Basso. Esityksiä seuraavasti:

  • 21.11. The Hearing
  • 5.12. IBE
  • 19.12. Maustetytöt

Vapaa pääsy. K-18.

Marski Talks X Laura Friman rehellistä puhetta muutoksesta.

Syksyn aikana toimittaja Laura Frimanin vieraina Marskin baarissa on ihmisiä, joista jokaisella on henkilökohtainen suhde muutokseen. Muutoksesta puhutaan yhden lasillisen verran monesta näkökulmasta: vieraan omassa elämässä, työssä tai maailmassa.
Syksyn vieraina mm. ministeri Li Andersson, kirjailija ja terapeutti Anja Snellman, toimittaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja Anna Perho sekä esitystaiteilija ja kirjailija Meiju Niskala. Keskustelut nauhoitetaan ja niistä syntyy samanniminen podcast-sarja.

Tapahtuma Marskin baarissa keskiviikkoisin klo 18.

Teksti ja kuvat: Ideal Helsinki