I love me -tapahtuma Helsingissä 19.-21.10.2018

I love me -tapahtuma, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma on Messukeskuksessa Helsingissä 19.-21.10.2018

I love me kokoaa yhteen tulevan kauden hius- ja meikkityylit, muodin kuumimmat trendit ja kauneuden ja terveydenhoidon uusimmat tuotteet ja palvelut. Ohjelmatarjonnasta löytyy esimerkiksi skumppajoogaa, korkkarikoulu, pop up -kampaamoita, ryhmäliikuntaa ja lukuisia mielenkiintoisia luentoja.

I love me -tapahtuma 2017. Kuva Petri Mast
Vuoden kaunein sormus 2017 -yleisöäänestys.

Lue myös Vuoden kaunein sormus 2018 – yleisöäänestyksestä.

Luvassa on niin juhlameikki- ja ihonhoito-ohjeita kuin vinkkejä omiin vaatevalintoihin. Ohjelmassa on myös tarinoita eturivien artistien stailauksista ja tyyleistä sekä tietoa, miten onnistunut vaatevalinta syntyy.

I love me -tapahtumassa esitetään talven vaatetrendien muotinäytös yhteensä 11 kertaa. Näytöksen teema on talviyö, joka näkyy myös visuaalisuudessa ja tunnelmassa.

Tapahtuman puheenvuorot käsittelevät tämän hetken suuntauksia, kuten vastuullista kulutusta tai luonnon tarjoamaa inspiraatiota. Ravinto, liikunta ja terveys sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi nousevat valokiilaan. Esillä ovat monet terveysaiheet, ryhmäliikunnat ja tanssilajien näytetunnit.

I love me -tapahtuma. Kuva Petri Mast
Tapahtumasssa ovat esillä monet terveysaiheet.

Henkisen hyvinvoinnin aiheita lähestytään jaksamisen, positiivisten ajatusmallien, rohkeuden ja tekemisen ilon kautta. Tunteita ja tavoitteita työstetään työpajoissa, ja taas toisaalta kävijällä on mahdollisuus kuula omakohtainen kokemus siitä, kuinka terveellisyyden tavoittelusta voi muodostua suoranainen addiktio.

Tapahtuman koko ohjelmaan voi tutustua I love Me- nettisivuilla.

Kuvat: I love me 2017, Petri Mast.