Ravintola The Glass – Helsingin keskustan tunnelmallinen kellaribistro

Haluaisitko syödä lounasta Helsingin ydinkeskustassa, piipahtaa lasilliselle ostosten lomassa tai illallistaa tunnelmallisessa kellariravintolassa, joka sijaitsee tyylikkäiden ostosmahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä kauppakeskuksen rauhallisessa pohjakerroksessa. Ravintola The Glass on tunnelmallinen kellaribistro keskustassa.

The Glass on bistrotyylinen ravintola Helsingin ydinkeskustassa, Kämp Gallerian pohjakerroksessa, Valokuvataiteen museon uuden näyttelytilan K1:n välittömässä läheisyydessä. Viihtyisä ja tilaltaan rauhallinen ravintola on avoinna päivittäin. Ravintola tarjoilee vierailleen À la carte -annoksien lisäksi lounasta jokaisena arkipäivänä, myös lauantaisin. The Glass järjestää myös erilaisia klubi-iltoja.

Ravintola The Glass, kellaribistro Helsingissä, Helsingin ydinkeskustassa, Kämp Galleriassa, valokuvataiteen museon näyttelytila K1:n läheisyydessä.

Lounasaikaan asiakkaita palvelee kolmen ruokalajin lounasmenu, jossa on tarjolla lihaa ja/tai kalaa sekä vegaanisia vaihtoehtoja, jotka ovat vahvasti edustettuina ravintolan ruokalistoilla. Pienempään lounasnälkään tarjolla on pääruoka ja vihersalaatti sekä talon leipää, joka tehdään perinteisestä vanhasta laadukkaasta leipäjuuresta. À la carte -listalta iltaisin löytyy modernia kansainvälistä ja pohjoismaista annosvalikoimaa sekä sesongin mukaiset neljän ruokalajin maistelu- ja vegemenut.

Ravintolasalissa on myös mahdollista aistia ripaus ruuanvalmistuksen tunnelmaa, sillä ruoka valmistuu ravintolan keittiössä, josta avautuu tarjoiluikkuna saliin. Ravintolasalin seinillä on kiinnostavasti lasiin liittyviä tauluja – valokuvia, kuten valokuvataiteen museon läheisyydessä olevalla ravintolalle on luontaista. Ravintolatilan jakajana toimii viinikaappi, joka taas puolestaan kertoo ravintolan monipuolisesta viinivalikoimasta. Ruokailuihin on valittu parhaita mahdollisia viinejä makupareiksi, niin lounaalle kuin illan á la carte -ruokailuunkin.

Ravintolan keittiöstä kerrotaan, että The Glass tarjoaa asiakkailleen kiinnostavia makuelämyksiä, joissa käytetään sesonkien parhaita raaka-aineita hankittuina aina mahdollisuuksien mukaan lähiruokana. Annoksien makuvivahteissa taas usein on mukana myös kansainvälistä twistiä.

Pari vuotta sitten perustetusta ravintolasta on muodostunut kaupunkilaisten monipuolinen tapaamispaikka. The Glass on sekä bistro, viinibaari mutta myös rommibaari, sillä saatavilla on yli 50 rommin valikoima.

The Glass järjestää erilaisia kiinnostavia tapahtumia. Näistä esimerkkeinä voi mainita salsa-illat, klubi-illat, joissa tanssitaan aamuviiteen saakka pari kertaa kuussa. Lounasmenuista voi mainita esimerkiksi vappu- ja äitienpäivälounaat.

Seuraava Salsa-ilta on 14.5. jossa viihdyttää Los Fabulosos-trio klo 21.00 alkaen.

Ravintolan lounas ma-pe klo: 11-15, la 12-16, À la carte -annoksia saatavilla ti – la klo 16–22.

Linkki kotisivuille Ravintola & Bar The Glass

The Glass Menut

Sijainti kartalla: Kämp Galleria

Kuvat: Ideal Helsinki