HOK-Elannon valikoimiin Tomi Björckin premium-ruokatuotesarja

Maailmanluokan suomalainen makuosaaja, huippukokki Tomi Björck on suunnitellut Herkku Premium Edition by Tomi Björck -ruokatuotesarjan reseptit yhteistyössä HOK-Elannon ruuan ammattilaistiimin kanssa, ja ateriat valmistuvat alusta loppuun käsityönä yrityksen Herkkukeittiössä

Helppous ja laadukkuus ruuanvalmistuksessa ovat ajankohtaisia, maailmanlaajuisia megatrendejä. S-ryhmän suurin aluetoimija, pääkaupunkiseudun HOK-Elanto on lähtenyt vastaamaan tähän kysyntään.

Uuden Herkku Premium Edition by Tomi Björck -ruokatuotesarjan lanseeraus ajoittuu kiinnostavasti kesään, sillä sarjassa on useita grillaukseenkin sopivia tuotteita. Sarja on saanut inspiraationsa eri puolilta maailmaa.

Uudet tuotteet vievät ruokailijan makumatkalle niin Aasiaan, Australiaan kuin Pohjois-Afrikkaankin. Tomi Björck luonnehtii tuotesarjaa aitojen makuelämyksien tuojaksi suomalaisille: ”Halusimme tuoda tuotesarjaan autenttisia makuelämyksiä eri puolilta maailmaa, ja kaikkia sarjan tuotteita yhdistääkin rohkea mausteiden käyttö,” hän toteaa.

HOK-Elannosta kerrotaan, että vaikka tarkoitus on päästää kotikokit helpolla, on yrityksen herkkukeittiössä kaikki sarjan tuotteet valmistettu tarkkaan laadukkaasti käsityönä. ”Olemme hypänneet herkullisuudessa aivan uudelle tasolle. Esimerkiksi vihreä currytahna tehdään Herkkukeittiössämme alusta alkaen itse. Tämä on nykyisin harvinaista jopa Aasian maissa”, kertoo HOK-Elannon Head of Design and Development Anne Mikkonen.

Ensivaiheessa sarjaan kuuluu viisi Herkku Grills -grillaustuotetta sekä viisi erilaista käsitehtyä Herkku Premium Edition by Tomi Björck -valmisateriaa. Valmisaterioiden valikoimissa on muun muassa vegaaninen versio klassisesta Vihreästä currystä, Romescokanaa ja harissamajoneesia, perunaa chorizoliemessä sekä Kookoskaremellikastikkeella maustettua porsaan plumaa balilaishenkisen riisin kera. Samoin kuin pluma, porsaan fileeselästä leikattu marmoroitunut ohut pala, on Romescokanan kanaraaka-aineet kotimaista tuotantoa.

Ensivaiheessa sarjaan kuuluu viisi Herkku Grills -grillaustuotetta sekä viisi erilaista käsitehtyä Herkku Premium Edition by Tomi Björck -valmisateriaa

Grillikaudella sarja tarjoaa grillaajille uudenlaisia inspiraatioita, esimerkkinä voi mainita chimichurrimaustevoilla maustetun puolikkaan Herkku Grills -hummerin, joka on näyttävä ateria vähän juhlavampaankin tarjoiluun ja grillaukseen.

Tomi Björck on HOK-Elannon uusi virallinen ruokalähettiläs. Jo tämän vuoden aikana tullaan näkemään lisää sarjan uutuuksia. ”Laadukkaiden raaka-aineiden ja autenttisten makuelämysten arvostus jatkaa kasvuaan, ja kotikokit janoavat onnistumisen elämyksiä. Tehtäväni on yhdessä HOK-Elannon tuotekehitystiimin kanssa antaa kaikille mahdollisuus nauttia ja valmistaa kotona ravintolatason annoksia,” Björck kiteyttää.

Toukokuun lopusta lähtien tuotteita on saatavilla pääkaupunkiseudun Prismoista, S-marketeista, Alepoista ja Food Market Herkuista. Grillauskauden ruokatuotteet on saatavilla ao. kauppojen Ruokatoreilta.

Kuvat HOK Elanto

Lisätietoja sarjasta

.