Grand Champagne Helsinki 5.5.-7.5.2022

Grand Champagne Helsinki 2022 -tapahtuma on jälleen kevään kohokohta Helsingissä samppanjan ystäville. Vanhalla Ylioppilastalolla yli 70 brändiä ja samppanjataloa näyttäytyy reilusti yli 300 samppanjan voimin.

Crand Champagne Helsinki 2019. Kuva: Grand Champagne Helsinki.

Vieraana tapahtumassa on suuri joukko Champagnen kärkinimiä. Kolmepäiväisessä yleisötapahtumassa samppanjan saloihin ovat johdattamassa arvostetut kellarimestarit Vincent Chaperon (Dom Pérignon), Emilien Boutillat (Piper-Heidsieck) ja Clément Pierlot (Pommery), Lisäksi Grand Champagne Helsinkiä läsnäolollaan kunnioittavat myös monet muut samppanjapersoonallisuudet, kuten mm. Laurent-Perrierin omistajaperheen Lucie Pereyre de Nonancourt ja Taittingerin samppanjasuvun Clovis Taittinger. Kotimaisista asiantuntijoista mukana ovat Master of Winet Essi Avellan ja Heidi Mäkinen, viiniasiantuntijat Samuil Angelov, Kim Moliis ja Jukka Sinivirta sekä kokkaavat Grand Champagne Challenge -voittajat Toni Aikasalo ja Deniz Löktas.

Grand Champagne Helsinki tarjoaa yli 20 erilaista Master Class -luentoa, joiden avulla voi tutustua samppanjaan ja syventää tietojaan. Aihepiirejä ovat mm samppanjan perustyylit ja maku, valmistuksien. ekologisuus, samppanja-alueet sekä vintage-samppanjat . Kaikki Master Class -aiheet löydät täältä.

Samppanjoiden ohella tapahtuman oheisohjelmaa on mm. neljän helsinkiläisravintolan aiheeseen sopiva menu ravintoloissa. Itse tapahtumassa on samppanjaan sopivia ruokaherkkuja ja maistelupaloja.

Grand Champagne Helsinki. Kuva: Grand Champagne Helsinki.

Tapahtumapaikkana toimii Vanha Ylioppilastalo ja tapahtuma on avoinna To 5.5. klo 16-21, Pe 6.5. klo 15-21 ja La 7.5. klo 12-20. Liput tapahtumaan maksavat 20€, ja lippuja voi ostaa ennakkoon verkkokaupasta ja ovelta saatavuuden mukaan. Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Lisätietoja: https://grandchampagnehelsinki.fi

Kuvat: Grand Champagne Helsinki.

Yksi vastaus artikkeliiin “Grand Champagne Helsinki 5.5.-7.5.2022

Kommentointi on suljettu.