Crunch Brunchin platterit ystäville herkutteluun

Kun vuosittaiset juhlakaudet alkavat tai kun järjestämme juhlia, tulee myös usein miettineeksi, mitä tarjoaisi helposti mutta juhlavasti vieraille.Vastaus on Crunch Brunchin platterit ystäville herkutteluun , Ne on rakennettu innovatiivisella ajatuksella, ja joissa korostuvat ruuan kaunis asettelu ja sekä herkullinen sisältö. Nyt myös loppuvuoden 2022 juhlakauteen ja jouluun on saatavilla uusi herkullinen platteri sekä Grazing Table -tarjoilu isompiin juhliin.

Crunch Brunch valmistaa useita erilaisia herkkuplattereita ja herkkupaketteja, joista uusimpina yrityksen tuotteina ovat Grazing Table –ajatuksella rakennetut cateringpalvelut sekä koteihin mutta myös erilaisiin yrityksien juhlatilaisuuksiin. Myös häätarjoiluissa Grazing Table on ihastuttava ja näyttävä makukokemus.

Crunch Brunch on myös lanseerannut loppuvuoteen jouluisen herkkuplatterin. Jouluun suunniteltu uusi platteri on ollut saatavilla 1.11. 2022 alkaen, ja se sisältää alkupalaruokailun kuudelle jopa kahdeksalle hengelle. Jouluherkun voi myös tilata kivaksi illanistujaisruuaksi. ja sen kaunis, maukas sisältö on mitoitettu pääruuaksi 5 hengelle. Jouluplatter sisältää muun muassa kinkkua, mätiä, pähkinöitä ja kokonaisen briejuuston sekä monipuolisesti jouluisia hedelmiä, niin kuivattuja kuin tuoreitakin. Lisäksi jälkiruokana rasiassa on valkosuklaalla päällystetyt Madeleine-leivokset, jotka vievät herkullisina ”kielen mennessään”

Crunch Brunch on lanseerannut loppuvuoteen jouluisen herkkuplatterin. Kuva Crunch Brunch
Jouluun suunniteltu uusi platteri on ollut saatavilla 1.11. 2022 alkaen. Kuva Crunch Brunch

Brunssiplattererita valmistetaan traditional-, kala-, kasvis- ja vegaaniversioina. Muista teemoista voi mainita muun muassa. Picnic- ja Graze & More -platterit. Crunch Brunch huomioi ruokavaihtoehdoissaan myös erilaiset ruokavaliot ja -allergiat.

Crunch Brunch -plattereita voi hakea take awayna Crunch Brunch -myyntipisteistä tai tilata ilmaisella kotiinkuljetuksella. .Herkkuplattereita on saatavana kahdessa eri koossa ja eri tarkoituksiin suunniteltuja. Herkkurasia on oivallinen vietävä tuliaisiksi, lahjana, mutta lisäksi myös kiva tarjota omille vieraille ja nauttia ystävien kesken tai omassa perhepiirissä.

Juhlavat platterit ovat oivallisia juhlistamaan erityistä hetkeä.

Yrityksen omistaja Tanja Dragomér kertoo, että Crunch Brunch on aloittanut toimintansa äitienpäivänä vuonna 2020. ”Halusimme tehdä ensimmäisenä Suomessa herkkuplatterin, joka on sekä ihana maullisesti ja herkullinen syödä sekä kaunis tarjottavaksi. Meillä on oma tilausjärjestelmämme, ja kuljetamme tilatut platterit kotiin tai valikoiduille jälleenmyyjillemme ja yhteistyökumppaneille, jolloin tilaajan on helppo vastaanottaa tuotteemme tuoreena” Dragomér toteaa.

Tanja Dragomérin mukaan Crunch Brunchia voi luonnehtia ”thinking outside the box” -ajatuksella; pyrimme aina ottamaan asiakastoiveita vastaan tarjoamalla huolellisesti valmistettuja, laadukkaita ja kauniita herkkuplattereita sekä  räätälöityjä herkkukokonaisuuksia. ”Yritämme myös tuoda markkinoille uuden konseptin, jossa boksi on paljon enemmän kuin pakkaus – eli osa konseptia ja brändiä”. Kuva: Reka Csulak.

Yritys on kasvanut ja laajentunut. Tällä hetkillä Crunch Brunchin platterien parissa työskentelee tuotekehityksessä ja keittiöllä useita ammattilaisia, jotka vastaavat platterien sisällöistä sekä esteettisestä ulkonäöstä ja tasalaatuisuudesta.

Tanja Dragomér jatkaa, että Crunch Brunchin toimintaperiaatteisiin kuuluu pitää platterien laatu aina korkeatasoisena, jotta jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen nautinnon ateriastaan ja ainutlaatuisesta herkutteluhetkestään.

Platterin herkulliset tuotteet voidaan myös kattaa kauniisti juhlapöytään. Tässä juhlitaan yhdessäoloa yhdistämällä Crunch Brunchin Coctail Platter ja italialainen Loredan Gasparini Asolo DOCG Prosecco Superiore.
Suolaista ja makeaa sisältävä platterpakkaus toimii kesällä myös loistavasti ulkona terassilla, brunssilla tai pikinikillä tarjoilualustana. – Huoletonta, laadukasta ja maistuvaa!

Palvelun jatkokehityksestä on pidetty toimintavuosien aikana hyvin huolta. Vegaaniversioita on lisätty valikoimiin, ja myös yrityksien ja yksityishenkilöiden on mahdollista tilata kokonainen, vähintään 20 hengelle räätälöity herkkupöydällinen – Grazing table – toimistoihin tai isompiin kotijuhliin.

Lisätietoja Crunch Brunchista täältä

Kuvat Ideal Helsinki

Alkuperäistä artikkelia päivitetty 31.10.2022 huomioiden Crunch Brunchin uudet tuoteperheet