Crunch Brunch -herkkuplatterit – ylellisen kaunista herkuttelua

Kesän juhlakausi on alkamassa, jolloin tulee myös miettineeksi, mitä tarjota kesäisenä päivänä helposti mutta juhlavasti vieraille ja ystäville. Vastaus on Crunch Brunch -platterit, jotka on rakennettu innovatiivisella ajatuksella, ja joissa korostuvat ruuan kaunis asettelu ja sekä herkullinen sisältö.

Crunch Brunch valmistaa useita erilaisia herkkupaketteja, joita voi hakea take awayna Crunch Brunch -myyntipisteistä tai tilata ilmaisella kotiinkuljetuksella. Crunch Brunch -herkkuplattereita on noin parikymmentä erilaista ja eri tarkoituksiin suunniteltuja. Herkkurasia on oivallinen vietävä tuliaisiksi, lahjana, mutta myös kiva tarjota omille vieraille ja nauttia ystävien kesken tai omassa perhepiirissä. Saatavilla on erikokoisia rasioita, aina yhden hengen annoksesta suurempiin.

Viikonloppuaamuihin sopiva brunssiplatteri sisältää esimerkiksi avokado-parmankinkkuvoileipiä, mansikka-mozzarellasalaattia, juustoja ja tartaletteja. Myynnissä on useita aamuihin sopivia paketteja. Crunch Brunch huomioi ruokavaihtoehdoissaan myös erilaiset ruokavaliot ja -allergiat.

Juhlavat platterit ovat oivallisia juhlistamaan erityistä hetkeä.

Oma lukunsa on taas erilaiset vierailu-, yhdessäolon ja juhlaversiot, jotka sisältävät juhlavammin makeaa ja suolaista, kuten esimerkiksi lohenmätitartaletteja, macarons-leivoksia, tai kermamarenkileivoksia. Kaikissa plattereissa on monipuolisesti hedelmiä ja ne täydentyvät korkealuokkaisilla ja maukkailla juustoilla. Platterivalikoimat myös vaihtelevat sesongeittain ja vuodenaikojen mukaan.

Yrityksen omistaja Tanja Dragomér kertoo, että Crunch Brunch aloitti toimintansa vuosi sitten äitienpäivänä.

”Halusimme tehdä ensimmäisenä Suomessa herkkuplatterin, joka on sekä ihana maullisesti ja herkullinen syödä sekä kaunis tarjottavaksi. Meillä on oma tilausjärjestelmämme, ja kuljetamme tilatut platterit kotiin tai valikoiduille jälleenmyyjillemme ja yhteistyökumppaneille, jolloin tilaajan on helppo vastaanottaa tuotteemme tuoreena” Dragomér toteaa.

Tanja Dragomérin mukaan Crunch Brunchia voi luonnehtia ”thinking outside the box” -ajatuksella; pyrimme aina ottamaan asiakastoiveita vastaan tarjoamalla huolellisesti valmistettuja, laadukkaita ja kauniita herkkuplattereita sekä  räätälöityjä herkkukokonaisuuksia. ”Yritämme myös tuoda markkinoille uuden konseptin, jossa boksi on paljon enemmän kuin pakkaus – eli osa konseptia ja brändiä”. Kuva: Reka Csulak.

Vuodessa yritys on kasvanut ja laajentunut. Tällä hetkillä Crunch Brunchin platterien parissa työskentelee tuotekehityksessä ja keittiöllä useita ammattilaisia, jotka vastaavat platterien sisällöistä sekä esteettisestä ulkonäöstä ja tasalaatuisuudesta.

Tanja Dragomér jatkaa, että Crunch Brunchin toimintaperiaatteisiin kuuluu pitää platterien laatu aina korkeatasoisena, jotta jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen nautinnon ateriastaan ja ainutlaatuisesta herkutteluhetkestään.

Palvelun jatkokehityskohteet ovat myös yrityksellä kristallinkirkkaita. Vegaaniversioita lisätään, ja lähitulevaisuudessa on tarkoitus tehdä lisää sisältöä suomalaisten lähituottajien yhteistyötuotteilla.

Platterin herkulliset tuotteet voidaan myös kattaa kauniisti juhlapöytään. Tässä juhlitaan yhdessäoloa yhdistämällä Crunch Brunchin Coctail Platter ja italialainen Loredan Gasparini Asolo DOCG Prosecco Superiore.

Tällä hetkellä saatavilla olevista plattereista voi mainita esimerkiksi juhlavan Royal Platterin, Cocktail Platterin, perhepaketti La Famiglia Platterin, kesäisen Picnic Platterin, Vegan Brunch Platterin ja Antipasto Platterin, sekä viiden henkilön Classic Platterin. Uutuutena valikoimissa on myös kasviksia sisältävä Jungle Platter.

Suolaista ja makeaa sisältävä platterpakkaus toimii kesällä myös loistavasti ulkona terassilla, brunssilla tai pikinikillä tarjoilualustana. – Huoletonta, laadukasta ja maistuvaa!

Yrityksen palveluihin kuuluu myös kuukausitilaus. Asiakkaat voivat tehdä kuukausitilauksen oman aikaperiodinsa mukaan, esimerkiksi kolmelle kuukaudelle tai puolivuotiskaudelle.

Kuukausitilaus tuo kerran kuukaudessa kotiin herkullisen, tuoreen yllätysplatterin. Toimituspäiväksi tilaaja voi valita mieleisensä päivän kuukauden ensimmäiseltä viikolta, jolloin yllätysplatterit toimitetaan.

Kuukausitilaus voi myös olla persoonallinen ja herkullinen lahja ystävälle tai läheisille.

Lisätietoja Crunch Brunchista täältä

Kuvat Ideal Helsinki