Ravintola Bellmanni – palveleva kortteliravintola Pasilan sydämessä

Kortteliravintola Bellmanni toimii keväällä 2020 avatun, uudistetun hotelli Scandic Pasilan yhteydessä, keskeisellä paikalla Pasilassa – aivan Mall of Triplan tuntumassa.

Lue tästä juttumme hotelli Scandic Pasilasta

Katutasossa palvelevat uusittu ravintola sekä olohuoneenomainen baari. Kokonaisuus tekee ravintolasta helposti lähestyttävän, ja Bellmannissa on viihtyisää ruokailla tai istahtaa lasilliselle.

Ravintola tarjoilee vierailleen päivällä lounasta, ilta-aikaan ruokailijoita palvelee à la carte -lista.

À la carte tarjoaa nostalgisia klassikkoannoksia menneiltä vuosikymmeniltä, mutta samalla Bellmannissa on tarjolla myös esimerkiksi burgereita. Ravintolan listalta löytyy totta kai Bellmannin pannu, pyttipannu, joka tarjoillaan asiaan kuuluvien lisukkeiden kanssa.

Muista annoksista voi mainita Wieninleikkeen, kasvivaihtoehtona ravintola valmistaa pinaattiletut. Myös 1980-luvun etanapannu kuuluu ruokalistalle. Jälkiruokana listalla ovat mm. kanelinmakuiset Köyhät Ritarit ja lämmin suklaabrownie

Ravintolan lounaslista vaihtuu päivittäin, tarjolla on seisova salaattipöytä ja pääruokana kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa ja keittolounas.

Ravintolatilaan on rakennettu pieniä loosheja, joihin mahtuu rajoitettu ruokailijamäärä, ja ne jakavat ravintolatilan luontaisesti rauhallisiin osiin.

Ravintolasta on myös mahdollista noutaa take away -annoksia mukaan lounasaikaan, samoin kuin à la carte -menun ruokiakin illalla.

Tiedot perustuvat 12/2020 ajankohtaan

***

Ravintola Bellmanni kotisivu ja ruokalistat

Ravintola Bellmanni kartalla

Kuvat: Ideal Helsinki