Maukkaampi grillikesä – Tutustu Culinaristit.comin makusuoloihin

Tunnetko gastronomiset makusuolat ja maustamisen kruunaavan punaviinipippurin?

Kuva: Culinaristit.com/Alexander Trivedi

Culinaristit.com tuo suomalaisten ulottuville pitkälti toistakymmentä eri makuista ja eri koostumuksilla valmistettua makusuolavaihtoehtoa. Makusuolojen soveltuvuus kaikkeen ruuanlaittoon on erinomainen, myös kesäkaudella grillaukseen ja savustukseen – maukas lopputulos syntyy jo muutamaa tuotetta käyttäen.

Culinaristit.comin laadukkaista valikoimista löytyy hienoa ja karkeaa suolaa. Uudehkoina innovaatioina saatavilla on myös lisäksi useita käteviä nestemäisiä makusuolavaihtoehtoja.

Culinaristit.comin laaja valikoima on nähtävillä verkkokaupassa.  Kuva: Ideal Helsinki.
Culinaristit.comin verkkokaupasta on tilattavissa makusuolojen ja punaviinipippurien koko laaja valikoima. Kuva: Ideal Helsinki.

Culinaristit.comin Heli kehottaa maustamaan uusilla kiinnostavilla vaihtoehdoilla:

– Jokapäiväiseen ruoan maustamiseen sopii erinomaisesti punaviinisuola. Se on yksi ehdoton suosikkini, ja se valmistetaan gastronomian ja viinialueen kehdossa Ranskassa Saint-Émilionin alueella.

Heli myös vinkkaa, mitä gastronomista suolaa kannattaa lisätä grillauskautena: lihalle, kanalle, kalalle ja vihanneksille.

Lihalle sopivat mineraalisormisuolat: 03 Barbecue Red Meat-, 04 Smoked-, Bio Smoked ja punaviinisuola sopivat hyvin myös pippuripihvin maustamiseen. Kuva: Culinaristit.com.
03 Barbecue Red Meat-, 04 Smoked-, Bio Smoked sekä punaviinisuola sopivat hyvin pippuripihvin maustamiseen. Kuva: Culinaristit.com./Alexander Trivedi

Lihalle sopivat mineraalisormisuolat: 03 Barbecue Red Meat-, 04 Smoked-, Bio Smoked ja punaviinisuola.

Kana maustuu parhaiten mineraalisormisuoloilla: 01 Sichuan&ginger, 02 Barbecue White Meat, Bio Jamaican pepper ja punaviinisuola.

Kala vaatii seurakseen mineraalisormisuolat: 05 Dulse Nori, 07 Wasabi&Sesam, 08 Wine&Roses, Bio Rose Petals, Bio Atlantic seaweed ja punaviinisuolan. Kun taas savustukseen nestemäiset suolat sopivat parhaiten.

Vihannekset kylpevät mieluiten nestemäisissä suoloissa, punaviinisuolassa ja mineraalisormisuoloja makusi mukaan.

Lihalle, kanalle, kalalle sekä vihanneksille sopii erinomaisesti myös kokonaisuuden kruunaava punaviinipippuri.

Fetasalaatti, kuten muutkin salaatit maustuvat makusuoloilla. Tomaatin kruunaa mm. punaviinisuola - ja pippuri. Kuva: Culinaristit.com.
Fetasalaatti, kuten muutkin salaatit maustuvat makusuoloilla. Tomaatin kruunaa mm. nestemäinen suola, punaviinisuola ja -pippuri. Kuva: Culinaristit.com.

Pääset tutustumaan gastronomisten makusuolojen maailmaan osoitteessa https://culinaristit.com/.

Tekstin aloituskuva: Culinaristit.com/Alexander Trivedi

Kuvat. Ideal Helsinki, Culinaristit.com

Artikkeli 22.7.2019, päivitetty 15.6.2020