Hotelli Marski tarjoaa suomalaista aamiaista – kansainvälisellä twistillä

Kävimme tutustumassa kuukausi sitten avatun, uudistetun hotelli Marski by Scandic -hotellin aamiaiseen kesäisenä lauantaiaamuna. Hotellin aamiaiselle on hotellivieraiden lisäksi tervetullut kuka tahansa kaupunkilainen – kaikkina viikonpäivinä – vaikka ei yöpyisikään hotellissa..

Marskin Kuusi Palaa -ravintolassa on aamiainen tarjolla viikonpäivinä kello kymmeneen ja viikonloppuisin puolille päivin.

Kuusi Palaa -ravintolan aamiaistarjontaa Hotelli Marskissa.
Kuusi Palaa -ravintolan aamiaistarjontaa Hotelli Marskissa.

Runsas ja monipuolinen aamiainen sisältää suomalaisia klassikkoruokalajeja valmistettuna kansainvälisellä twistillä. Tarjolla oli monien perinteisten hotelliaamiaisruokien lisäksi itse tehtyä leipää, pehmeäksi ja maukkaaksi pitkään haudutettua puuroa, karjalanpiirakoita, lohta sekä monipuolisesti erilaisia vihanneksia ja kotimaisia marjoja.

Lisäksi tarjoiluvaihtoehdoista löytyy Marskin oma viili, pannukakkuja, joita kruunasi vadelmalakritsahillo ja superfood-ruokalajeja.

Valikoimissa oli huomioitu hyvin myös erikoisruokavaliot ja vegaaniset vaihtoehdot. Erityismaininnan annamme hotellin ravintolan ja kahvilan omalle kahville.

Lämpimien ruokien valikoimasta voi mainita hotelliaamiaisklassikkojen rinnalla juuri paistetut kananmunat, sekä tsatsikin, jolla saattoi viimeistellä ruokaisan taboulehin papuineen. Luonnollisesti myös omeletti paistuu hotelliravintolan aamiaiskeittiössä kansainväliseen tyyliin pyynnöstä.

Vaikka ravintola olikin viikonloppuaamuna täynnä aamiaisvieraita, ruokatarjoilut toimivat hyvin, ja noutopöydästä ruuan hakeminen oli joustavaa.

Hotelli Marskin aamiainen on avoinna aamiaisvieraille arkisin klo 6.30- 10.00 ja viikonloppuisin klo 7-12.00. Aamiaisen hinta on 18 euroa/henkilö.

Lisätietoja: https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/marski-by-scandic/ravintola-ja-baari/ravintola

Kuvat: Ideal Helsinki