Grand Champagne Helsinki 9.5.-11.5.2019

Grand Champagne Helsinki 2019 -tapahtuma on jälleen kevään kohokohta Helsingissä samppanjan ystäville. Vanhalla Ylioppilastalolla yli 50 samppanjataloa näyttäytyy 250 samppanjan voimin.

Crand Champagne Helsinki 2019. Kuva: Grand Champagne Helsinki.

Vieraana tapahtumassa on suuri joukko Champagnen kärkinimiä. Kolmepäiväisessä yleisötapahtumassa samppanjan saloihin ovat johdattamassa arvostetut kellarimestarit Cyril Brun (Charles Heidsieck) , Dominique Demarville (Veuve Clicquot) ja Laurent Fresnet (Henriot). Lisäksi Grand Champagne Helsinkiä läsnäolollaan kunnioittavat myös monet muut samppanjapersoonallisuudet, kuten mm. Pol Rogerin omistaja Hubert de Billy ja Taittingerin samppanjasuvun Clovis Taittinger. Kotimaisista asiantuntijoista mukana ovat Master of Wine Essi Avellan, viiniasiantuntija Jukka Sinivirta ja ravintoloitsija Samuil Angelov.

Grand Champagne Helsinki tarjoaa noin 20 erilaista Master Class -luentoa, joiden avulla voi tutustua samppanjaan ja syventää tietojaan. Aihepiirejä ovat mm. samppanjan ABC, samppanjatrendit, tammitynnyrien käyttö samppanjanvalmistuksessa ennen ja nyt, sekä eri talojen vuosikertasamppanjat. Kaikki Master Class -aiheet löydät täältä.

Samppanjoiden ohella tarjolla on samppanjaan sopivia ruokaherkkuja ja maistelupaloja, mm. ostereita ja sesongin mukaisesti parsarisottoa.

Grand Champagne Helsinki. Kuva: Grand Champagne Helsinki.

Tapahtumapaikkana toimii Vanha Ylioppilastalo ja tapahtuma on avoinna To 9.5. klo 16-21, Pe 10.5. klo 15-21 ja La 11.5. klo 12-20. Liput tapahtumaan maksavat 20€, ja lippuja voi ostaa ennakkoon verkkokaupasta ja ovelta saatavuuden mukaan. Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Lisätietoja: https://grandchampagnehelsinki.fi

Kuvat: Grand Champagne Helsinki.