Zao MakeUp – Monipuolinen, ekologinen hyvänolon kauneudenhoitosarja

Zao MakeUp on italialais-ranskalainen, kestävään kehitykseen pohjaava luonnonkosmetiikkameikkibrändi, joka tarjoaa hoitavat ja vegaaniset tuotteet, meikin pohjustuksesta sen viimeistelyyn ja puhdistukseen: oli kyseessä sitten iho, ripset tai huulet.

Zaon vegaaniset meikkituotteet valmistetaan 100% luonnon laadukkaista raaka-aineista. Tuotteet ovat ihoa hoitavia, ne eivät sisällä petrokemiallisia johdannaisia tai synteettisiä säilöntäaineita. Raaka-aineet saadaan tuotteisiin luontoa saastuttamatta yksinkertaisin menetelmin kasveista tai mineraaleista, kuten kasviuutteista, kasviöljystä ja -voista sekä mineraalipigmenteistä.

Zao Cozy Beauty Box

Meikit ovat erittäin hyvin biologisesti yhteensopivia ihon kanssa. Tärkeimpänä raaka-aineena Zaon tuotteissa on bambu, joka on ekologinen, sillä se kasvaa ilmiömäisen nopeasti ilman minkäänlaisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Bambu tarvitsee vain 4-5 vuotta kasvaakseen verrattuna vähintään 30 vuotta kasvavaan puuhun. Muita ihoa helliviä raaka-aineita tuotteissa ovat mm. luomu jojoba-öljy, manteliöljy, mikronisoitu hopeajauhe, luomukaritevoi ja luomukarnaubavaha.

Bambua käytetään niin pakkausmateriaalina kuin Zaon tuotteiden raaka-aineena. Pakkaukset toimivat myös meikkipöydän ja kylpyhuoneen kauniina sisustuselementteinä. Ajattelun ytimessä on ekodesign. Brändin muovin ja energiankulutus on vähäistä samoin aiheutettu muovijäte. Uudelleen täytettävien bambuisten meikkipakkausten ansiosta Zao MakeUpin tuotteet ovat saatavilla aina kiinnostavaan hintaan. Kauneusarvoa lisäävät myyntituotepakkauksissa bambusta tehdyt pussukat, joille löytyy käyttöä myös meikkituotteen avaamisen jälkeen.

Kaikkia eläviä olentoja kunnioittaakseen yhtäkään Zaon valmiista tuotteista eikä raaka-aineista testata eläimillä. Zao-tuotteilla on PETAn Cruelty Free ja Vegan -sertifiointi. Samoin Zaon tuotteet ovat luomu- sekä ekologisesti sertifioituja Ecocertin sertifikaatilla, Cosmebio-sertifikaatilla ja Cosmos Organic -sertifikaatilla. Zao on myös saanut Slow Cosmetic -palkinnon, jonka Slow Cosmetique Association myöntää brändeille, jotka ovat sitoutuneita ekologisempaan ja vähemmän kuormittavaan kauneudenhoitoon.

Zao Cozy Beauty Box -pakkauksesta löytyy 100% luonnollinen ja vegaaninen vaniljantuoksuinen kynttilä, poski- ja huulipunayhdistelmä sekä bambubox duo shine up -hohdepuuterilla sekä syvänruskealla monitoimiluomivärillä. Luomiväriä voi käyttää niin luomivärinä kuin rajaustuotteenakin, jopa kajalin muodossa.

Zaolla on oma verkkokauppa ja jälleenmyyntiä ympäri Suomen palvelevilla jälleenmyyjillä. Zao on saatavilla myös 35 muussa maassa.


Kuva Zao MakeUp

Zao MakeUp Suomen kotisivut, tuotteet ja jälleenmyyjät löytävät täältä.