Kosteutta ja heleyttä kasvoille rankan talven jälkeen

Kuivien pakkassäiden ja menneiden talvikuukausien suojamaskien käytön jälkeen on hyvä hoitaa kasvoja kosteuttaen esimerkiksi miellyttävillä ja vaivattomilla kangasnaamioilla. Testasimme neljä kangasnaamioita sekä lisäksi myös muutamia kiinnostavia voidemaisia geelejä.

Naamiot ovat ideaalisia käytettäviksi erityisissä ihon ja kasvojen hellittelyhetkissä tai säännöllisesti. Useiden kosteusnaamiovalmistajien mukaan jo kahdesta viikoittaisen käyttökerrasta on hyötyä kuivalle ja väsyneelle iholle. Myös kangasnaamioista kasvoille jäävän ylimääräisen kosteuden voi hieroa ja taputella rentoutuen kasvojen ja kaulan iholle.

Tony Moly

I’m Red Wine Mask Sheet on ihohuokosia supistava ja ihoa heläyttävä kangasnaamio, joka sopii kaikille ihotyypeille. Naamio on kolmikerroksinen selluloosasta valmistettu kangasnaamio, ja sen sisältämä hoitoneste on ihoa puhdistavaa ja laajentuneita ihohuokosia supistavaa punaviiniuutetta.

I´m red wine naamion hoitoneste on ihoa puhdistavaa ja laajentuneita ihohuokosia supistavaa punaviiniuutetta.

Naamio asetellaan puhdistetuille, kuiville kasvoille ja annetaan vaikuttaa 20-30 minuuttia. Sopii myös kaulan alueen iholle. Naamiota voidaan käyttää säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa. Tunne käytön jälkeen iholla on rauhoittava, raikas.

BeautyAct Hydra Solution Sheet Mask

BeautyAct Hydra Solution Sheet Mask by Kicks on taas aktiivinen ratkaisu jos kaipaa tehokasta kosteutusta esimerkiksi auringossa vietetyn päivän tai rankan treenin jälkeen. Kangasnaamion kosteuttava seerumi pehmentää ihoa ja saa ihon tuntumaan täyteläiseltä ja kosteutetulta. Naamio on valmistettu hajoavasta 100% vegaanisesta bioselluloosasta. Käytetään puhdistetulla ja kuivalla iholla. Vaikutusaika 10-15 minuuttia. Kasvoille jääneen ylimääräisen seerumin voi taputella ihoon hellävaraisesti. Säilyttämällä naamiota jääkaapissa ennen käyttöä saa aikaiseksi viilentävän ja piristävän käsittelyn.

Hydra Solution Sheet Mask- kangasnaamion kosteuttava seerumi pehmentää ihoa ja saa ihon tuntumaan täyteläiseltä ja kosteutetulta.

Yves Rocher Purifying Gel Mask

Yves Rocherin luomupiparminttua sisältävä kasvonaamio poistaa epäpuhtaudet ja puhdistaa ihon välittömästi. Geeli ei kuivata ihoa vaan virkistää ihoa puhdistuksen lisäksi. Ihotautilääkärin valvonnassa testatusta naamiosta valmistaja ilmoittaa, että koostumus sisältää yli 99% ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Tuote on vegaaninen, mineraaliöljytön ja silikoniton. Naamiota levitetään ohut kerros T-alueelle tai koko kasvoille. Naamiota voi käyttää säännöllisesti kaksi kertaa viikossa, vaikutusaika 10 minuuttia. Iho puhdistuu ja ylimääräisen talin väheneminen on 93,3% . Ylijäämät tulee poistaa kostutetulla vanulla.

Yves Rocherin luomupiparminttua sisältävä kasvonaamio poistaa epäpuhtaudet ja puhdistaa ihon kun taas luomukamomillaan sisältävä naamio rauhoittaa ihoa.

Yves Rocherin Soothing Foam Mask

Yves Rocherin luomukamomillaa sisältävä kasvonaamio rauhoittaa ihoa välittömästi ja vähentää epämukavuuden tunnetta, kuten ihon kiristelyä ja pistelyä. Miellyttävä vaahtomainen koostumus sulautuu ihoon ja saa sen tuntumaan ihanan pehmeältä ja sileältä.

Kocostar Hydratating Happy Mask

Kocostar Hydratating Happy Mask sisältää hyaluronihappoa, keramidia ja luonnollisia uutteita, jotka tekevät ihosta pehmeän ja kosteutetun. Mm. Kocostar-sarjassa. on jalkanaamio/maski. Muista myös helliä, kosteuttaa ja hoitaa jalkojasi.

Kangasnaamio, joka tehokosteuttaa ja ravitsee kuivaa ja kosteusköyhää ihoa. Laadukkaasta, pehmeästä mikrokuidusta valmistettu syväkosteuttava naamio asettuu kasvoille hellästi. Naamio sisältää hyaluronihappoa, keramidia ja luonnollisia uutteita, jotka tekevät ihosta pehmeän ja kosteutetun. Vaikutusaika puhdistetulla, kuivalla iholla on 20-30 minuuttia. Hiero ylimääräinen seerumi iholle. Kasvoja ei tarvitse huuhdella.

Lumene Hellä

Hyaluronihappoa sisältävä, kangasnaamion seerumikoostumus kosteuttaa ihoa. Selluloosapohjainen, biohajoava kangasnaamio auttaa aktiiviaineita vaikuttamaan iholla ja estää kosteuden haihtumista. Sopii kaikille ihotyypeille.

Lumene kuten monet muutkin naamiovalmistajat suosittelevat säännöllisesta käyttöä – 1-2 kertaa viikossa.

Avaa naamio, poista verkkomainen suojakangas ja aseta naamio kuivalle, puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja poista naamio. Hiero ylimääräinen iholle jäänyt seerumi kevyesti kasvoille. Naamiota voidaan käyttää säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa.

Kuvat: Ideal Helsinki