Inari Arctic Beauty – suomalaista luonnon-kosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikan kysyntä ja suosio on viime vuosina kasvanut. Uusia kosmetiikkasarjoja on tullut markkinoille, ja myös yhä useammin suomalaiset kosmetiikka-alan yritykset ovat mukana luonnonkosmetiikan kehitystyössä. Inari on aikuisen naisen iholle kehitetty, suomalaisen luonnonkosmetiikan uusi  korkealuokkainen brändi, joka on lanseerattu markkinoille kesällä 2018.

Inari Arctic Beauty perustuu luonnollisten raaka-aineiden sekä ravitsevien yrttien ja kasvien voimaan. Inari-tuoteperheen vaikuttavien aineiden sekoitus on nimeltään Signature Arctic Botanical Complex . Se perustuu kuuden eri kasviuutteen ihon uusiutumista stimuloivaan sekoitukseen, jotka ovat peräisin pohjoisen luonnosta, kasveista, jotka varastoivat paljon ravintoaineita, kuten vitamiineja, antioksidantteja sekä mineraaleja selvitäkseen ankarista talvikuukausista.

Inari-tuotteiden pakkaukset ja ulkönäkö ovat uudistuneet alkuvuodesta 2021.

Tuotteissa on mukana vaikuttamassa mm. ruusujuurta, pakurikääpää, männynkuoriuutetta, hillaa, puolukkaa ja metsämustikkaa, joilla on useita vaikutuksia ihonhoidossa. Vaikuttavien ainesosien sekoitus perustuu raaka-aineiden voimakkaisiin antioksidantteihin. Signature Arctic Botanical Complex -sekoituksen lisäksi Inari-tuotteet sisältävät myös ajankohtaisia korkealuokkaisia antiage-raaka-aineita, kuten ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa kolmessa koossa, mikä tehostaa kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä. Kaikille ihotyypeille sopivan tuotesarjan ihoa napakoittavan vaikutuksen kerrotaan näkyvän iholla noin neljän viikon sisällä.

Inari Arctic Beauty -sarjan perustajat, Saksassa asuvat suomalaiset Sirkku Hahn ja Nina Stenberg tuntevat Suomen ja pohjoisen kasvit. He uskovat luonnonmukaiseen kauneuteen ja Suomen maaperän puhtauteen sekä maailman puhtaimpaan ilmastoon jatkuvasti keinotekoisemmaksi ja saastuneemmaksi muuttuvassa maailmassa.

– Inari Arctic Beauty on seurausta visiostamme hoitaa jokaisen naisen luontaista kauneutta puhtaiden, luonnollisten ihonhoitotuotteiden avulla, toteaa Sirkku Hahn.

Inari Arctic Beauty -tuotemerkki on kehitetty tuotekehitysyhteistyössä johtavan suomalaisen, pohjoismaisiin raaka-aineisiin erikoistuneen asiantuntijatahon sekä kansainvälisesti kokeneen saksalaisen tiimin kanssa. Tuotteet on tutkittu dermatologisesti.

– Uskomme, että orgaaninen kosmetiikka on paras valinta iholle ja ympäristölle. Tiedämme omista kokemuksista, miten tehokkaasti kasviuutteet hoitavat ja suojelevat ihoa, jatkaa Nina Stenberg.

Inari-sarjaan kuuluu kuusi tuotetta; Moisture Boost – kosteuttava päivävoide, Lifting Serum – tehokkaasti kosteuttava intensiivihoito, Sleeping Cream – kosteuttava yövoide, Water Cream – vesimäisen ohut päivävoide sekä Rejuvenating Eye Cream ja Hydration Cleanser.

Inari-sarjan tuotanto tehdään yhteistyössä luotettavan luonnonkosmetiikan sekä kansainvälisesti toimivan kosmetiikka-, hygienia- ja lääketuotteiden valmistajan kanssa. Inari-tuoteperheen tuotteet valmistetaan korkeimpien mahdollisten eurooppalaisten valmistusstandardien mukaisesti. (GMP ISO 22716, ISO 9001, Nordic Eco Label sekä ECOCERT)

Inaria on saatavilla mm. Inarin verkkokaupasta. Sarja on puhdas luonnontuote ja vegaaninen, eikä sen valmistus sisällä eläinkokeita.

Tutustuimme Inari-tuotesarjaan

Toimituksemme tutustui sarjan tuotteisiin. Tässä näkemyksiämme tuotteiden päivittäisestä käytöstä:

Moisture Boost on kosteuttava päivävoide, jossa on anti-aging mekanismi tukemassa juonteiden silottamista ja hillitsemässä ihon pigmentaatiota.

 Voiteen pehmeä, kevyt koostumus imeytyy ihoon hyvin, eikä jätä ihoa kiiltäväksi.

Lifting Serum on tehokkaasti kosteuttava antioksidanttirikas intensiivihoito, joka yhdessä hyaluronihapon kanssa on kohdistettu kosteuttamaan ja kiinteyttävällä vaikutuksellaan minimoimaan ikääntymisen merkkejä.

Seerumi tuntuu raikkaalta ja imeytyy nopeasti ihoon. Kasvojen iho tuntuu käytön jälkeen napakalta eikä seerumi ole tahmaisen tai raskaan tuntuinen.

Sleeping Cream uudistaa ihoa nukkuessa. Yöllä iho regeneroituu nukkumisen aikana, mikä edistää ihon solujen korjausprosessia ja hillitsee pigmentaatiota. Voiteen käyttö tuntuu miellyttävän täyteläiseltä ja kosteuttavalta.

Water Cream on ohut päivävoide, joka tekee kosteuttavan pohjan meikin alle. Sen vesimäinen, melkein öljytön koostumus täyttää juonteita. Päivävoide on kevyt ja miellyttävä käyttää, meikki ei tahmaannu vesimäisen voiteen päällä.

Lisätietoja: https://www.inari-cosmetics.com/fi

Kuvat :Inari Cosmetics.