Kierrätettävät hopeiset klassikkolahjat ovat kesäjuhlien kestosuosikkeja

Yhä useampi kuluttaja etsii luontoa säästäviä tuotteita, kuten myös hopeisia lahjatuotteita ja hopeakoruja lahjaksi tai itselleen. Hopeasta valmistettu lahjatuote tai koru on kierrätettävä, sillä hopeaa voidaan sulattaa useaan kertaan ja valmistaa uuteen elämään. Hopea voi näin kiertää vuosisatoja tai -tuhansia.

Erilaiset jalometalliset lahjatuotteet ovat kesäjuhlien, valmistujaisten ja rippijuhlien kestosuosikkeja. Myös kastejuhlaan valitaan usein lahjaksi ajaton ja pitkäaikainen muisto, kuten koru, moderni hopeamuki tai valokuvakehys.

Carrs lahjavalikoimaan kuuluu myös erilaiset tarjoitlu- ja baariitarvikkeet Kuva: Silver Art.
Brittiläisen Carrs of Sheffieldin lahjavalikoimaan kuuluu sterling- eli 925-hopeasta valmistettuja lahjatuotteita, kodin hopeaa ja lahjaesineitä, kuten valokuvakehyksiä, karahveja ja myös erilaisia tarjoiluhopeita. Kuva: Silver Art.
Carrs of Sheffieldin kokoelmaa myy suomalaiset kultasepänalan yritykset. Carrs sisältää sterling- eli 925-hopeasta valmistettuja lahjatuotteita, kodin hopeaa ja lahjaesineitä, kuten valokuvakehyksiä, karahveja, korurasioita, avaimenperä sekä miehille kalvosinnappeja ja setelipidikkeitä.
Suomalaiset kultasepänalan yritykset myyvät myös Carrs of Sheffieldin lahjatuotteita miehille – kalvosinnappeja, solmioneuloja ja esimerkiksi setelipidikkeitä. Solmioneula sterling- eli 925-hopeaa. Kuva: Silver Art.

Korut luonnollisesti muutenkin kuuluvat kesään ja juhliin:
Hopeakorut ovat usein hinnaltaan kiinnostavia arkikäyttöönkin – ne eivät ole huomattavasti isompi satsaus kuin asuste- tai muotikorun osto, kertoo toimitusjohtaja Kirsi Kaukovirta helsinkiläisestä Silver Art Oy:stä. – Hopeakoru sopii parhaiten myös sellaiselle korunkantajalle, joka reagoi allergiaa aiheuttaviin metalleihin herkästi, hän painottaa.

Vuodesta 1992 toimineessa helsinkiläisesssä Silver Art Oy:ssa tiedetään, että vuodesta toiseen hopeisia lahjatuotteita kysytään erityisesti juhlakausina. Yritys edustaa ja tuo maahan Suomessa kultasepänalan liikkeissä myytäviä hopeatuotteita. Korumallisto Sac Silver on mm. italialaisia koruja sisältävä hopeakorumallisto,. ja brittiläinen Carrs of Sheffield sisältää lahjatuotteita ja kattaustarvikkeita.

Yrityksestä kerrotaan, että kysyttyjä lahjaesineitä tällä hetkellä ovat erityisesti sterling- eli 925-hopeasta valmistetut kodin hopea- ja lahjaesineet, kuten valokuvakehykset, karahvit, korurasiat, avaimenperät sekä miehille kalvosinnapit ja tyylikkäät setelipidikkeet.

Sac Silver -korukokoelma sisältää trendikkäitä, viimeisteltyjä ja näyttäviä koruja, jotka Silver Art itse kokoaa mallistoon suomalaisille korunkäyttäjille. Korut ovat eurooppalaisilta toimijoilta, ne ovat ajan hengen mukaisia ja turvallisia, sillä ne eivät sisällä allergisoivia metalleja, kuten nikkeliä. Kuva: Silver Art.
Sac Silver -korukokoelma sisältää trendikkäitä, viimeisteltyjä ja näyttäviä koruja, jotka Silver Art itse kokoaa mallistoon suomalaisille korunkäyttäjille. Korut ovat eurooppalaisilta toimijoilta, ne ovat ajan hengen mukaisia ja turvallisia, sillä ne eivät sisällä allergisoivia metalleja, kuten nikkeliä. Kuva: Silver Art.

Kummilusikat ovat monille kummeille mieleinen kastelahjavalinta. Kastelahjojen kärkeä edustavat myös niin ikään hopeiset valokuvakehykset, hammaskeijurasiat, helistimet ja mukit.

Hopeisten kastelahjojen kärkeä edustavat taas hopeiset kehykset, hammaskeijurasiat, hiusharjat, helistimet, mukit ja hopealusikat.
Hopeisten kastelahjojen joukossa on myös kaunis ja toimiva hiusharjasetti.. Kuva: Silver Art.

Silver Art Oy:n maahantuomia hopeavalikoimia myydään eri puolilla Suomea kultasepänliikkeissä. Yrityksellä on myös oma vähittäismyymälä Helsingissä, osoitteessa Korkeavuorenkatu 3.

Silver Artilla on oma vähittäisliike Helsingissä, osoitteessa Korkeavuorenkatu 3. , jossa on omien brändien lisäksi Alessin, Kosta Bodan, ja Orreforsin tuotteita. Uutena liikkeen valikoimissa on nyt myös kellomallisto Olivia Burton, London.
Silver Artin liikkeen valikoimissa on omien brändien lisäksi Alessin, Kosta Bodan, ja Orreforsin tuotteita.
Olivia Burtonin kellomallistoa.
Uusimpana valikoimiin Silver Artin myymälään on tullut Olivia Burton, London – kellomallisto. Kuva: Silver Art.

Yhteystiedot ja aukioloajat: Silver Art, Korkeavuorenkatu 3, arkisin 10-17.30, lauantaisin 11-15 – https://www.silverart.fi.