Kenkien Helsinki

Esittelemme kolme kiinnostavaa, pääkaupunkiseudun palvelevaa kenkäkauppaa; Unna S keskustan tuntumassa Annankadulla, Mec Shoe 51 Mechelininkadulla ja Korkkari 37 Konepajan lähellä Vallilassa. Nämä liikkeet myyvät tunnettuja kansainvälisiä jalkinebrändejä oli kyse sitten reippaasta liikunnallisesta kengästä tai naisellisista korkoavokkaista. Suosittelemme, että kenkiä itselleen etsivän kannattaa tutustua liikkeisiin, mikäli ne eivät ole entuudestaan tuttuja. Tuotevalikoimissa on eurooppalaisia brändejä Italiasta, Espanjasta ja Saksasta mutta kiinnostavia mallistoja myös Brasiliasta.

Korkkari 37

Mikäli jalkinekokosi on 37 tai 4½ kannattaa piipahtaa Korkkari 37:ssä. Liike myy näyte- ja mallipareja kiinnostavaan hintaan.

Korkkari 37 kenkävalikoimaa.
Korkkari 37 kenkävalikoimaa.

Valikoimissa on useita kansainvälisiä brändejä ja Korkkari 37:sta voi löytää uniikkiparin ja -värin, sillä mallipareja on lähes aina vain yksi laatuaan. Tuotemerkkejä löytyy sesongin mukaisesti aina Riekeristä Araan ja Eccosta Lacosteen. Valikoima vaihtelee sesongin mukaisesti. Myynnissä on lisäksi ajoittain laukkuja, lompakoita ja rajoitettu määrä miesten jalkineita koossa 41 ja 42.

Korkkari 37 kenkävalikoimaa.
Korkkari 37 kenkävalikoimaa.

Korkkari sijaitsee osoitteessa Aleksis Kiven katu 52-54 (sisäänkäynti Kajaaninkadun puolelta), ja on avoinna määrättyinä päivinä viikossa.

Lisätietoja ja aukioloajat: https://korkkari37.fi/

Mec Shoe 51

Mec Shoe 51 Mechelininkadulla.

Mec Shoe 51 on palveleva liike, jossa voi löytää asusteyhdistelmään laukun, kengät kuin huivin ja vyön. Liikkeessä on tarjolla myös aika ajoin kiinnostavia yläosia, kuten jakkuja. Valikoimien pääpaino kuitenkin on kengissä ja asusteissa. Eri yhdistelmät on valittu sävy sävyyn -ajattelulla. Brändejä, joita Mec Shoe myy on mm. brasilialaiset maailmanlaajuisesti tunnetut brändit, kuten Brooklyn ja Piccadilly, eurooppalaiset Marco Tozzi, S´Oliver, Tamaris ja mukavuuteen satsaava Usaflex.

Mec Shoe 51 laukku- ja kenkävalikoimaa.
Mec Shoe 51 laukku- ja kenkävalikoimaa.
Mec Shoe 51 kenkävalikoimaa.
Mec Shoe 51 kenkävalikoimaa.

Mec Shoe 51 sijaitsee nimensä mukaisesti osoitteessa Mechelininkatu 51 Töölössä.

Lisätietoa ja aukioloajat: http://mecshoe.fi/

Unna S

Unna S ulkokuvaa.
Unna S ulkonäkymää.

Unna S on kiinnostava, viihtyisä liike Annankadun ja Iso-Roban kulmauksessa. Liikkeessä on uusimmat uutuudet Italiasta ja Espanjasta. Unna S itse valikoi osan jalkineistaan suoraan Milanon kenkämessujen uutuuksista. Liike myy mm. Jeffrey Cambpell-, Ilse Jacobsen-, Sorel-, Apair-, Pons Quintana-, KMB Shoes- ja Pezzana -jalkinebrändien kenkiä. Myös laukut kuuluvat liikkeen valikoimiin, joihin on valittu erityisesti tuotteita, joiden valmistuksessa on huomioitu ekologisuus. Tästä esimerkkinä monipuolinen O My Bag Amsterdam -laukkumallisto, jonka filosofiana on tuottaa nahkalaukkuja vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti koko tuotantoketju huomioon ottaen.

Unna S kenkä- ja laukkuvalikoimaa.
Unna S kenkä- ja laukkuvalikoimaa.

Unna S sijaitsee Annankadun ja Iso-Roobertinkadun kulmassa osoitteessa Annankatu 6.

Lisätietoja ja aukioloajat: http://www.unnas.fi/

Katso myös 2kpl 50€ arvoisten kenkälahjakorttien arvonta Facebook-sivustollamme!

Kuvat: Ideal Helsinki.