Inari Arctic Beauty – suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikan kysyntä ja suosio on viime vuosina kasvanut. Uusia kosmetiikkasarjoja on tullut markkinoille, ja myös yhä useammin suomalaiset kosmetiikka-alan yritykset ovat mukana luonnonkosmetiikan kehitystyössä. Inari on aikuisen naisen iholle kehitetty, suomalaisen luonnonkosmetiikan uusi  korkealuokkainen brändi, joka on lanseerattu markkinoille kesällä 2018.

INARI Midsummer Magic Moisture Boost

Inari Arctic Beauty -tuotemerkki on kehitetty tuotekehitysyhteistyössä johtavan suomalaisen, pohjoismaisiin raaka-aineisiin erikoistuneen asiantuntijatahon sekä kansainvälisesti kokeneen saksalaisen tiimin kanssa. Tuotteet on tutkittu dermatologisesti.

Inari perustuu luonnollisten raaka-aineiden sekä ravitsevien yrttien ja kasvien voimaan. Inari-tuoteperheen vaikuttavien aineiden sekoitus on nimeltään Artic Blend. Se perustuu kuuden eri kasviuutteen ihon uusiutumista stimuloivaan sekoitukseen, jotka ovat peräisin pohjoisen luonnosta, kasveista, jotka varastoivat paljon ravintoaineita, kuten vitamiineja, antioksidantteja sekä mineraaleja selvitäkseen ankarista talvikuukausista.

Tuotteissa on mukana vaikuttamassa mm. ruusujuurta, pakurikääpää, männynkuoriuutetta, hillaa, puolukkaa ja metsämustikkaa, joilla on useita vaikutuksia ihonhoidossa. Vaikuttavien ainesosien sekoitus perustuu raaka-aineiden voimakkaisiin antioksidantteihin. Artic Blend -sekoituksen lisäksi Inari-tuotteet sisältävät myös ajankohtaisia korkealuokkaisia anti-age-raaka-aineita, kuten ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa kolmessa koossa, mikä tehostaa kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä. Kaikille ihotyypeille sopivan tuotesarjan ihoa napakoittavan vaikutuksen kerrotaan näkyvän iholla noin neljän viikon sisällä.

Inari Arctic Cosmetics -sarjan perustajat, Saksassa asuvat suomalaiset Sirkku Hahn ja Nina Stenberg tuntevat Suomen ja pohjoisen kasvit. He uskovat luonnonmukaiseen kauneuteen ja Suomen maaperän puhtauteen sekä maailman puhtaimpaan ilmastoon jatkuvasti keinotekoisemmaksi ja saastuneemmaksi muuttuvassa maailmassa.

– Inari Arctic Beauty on seurausta visiostamme hoitaa jokaisen naisen luontaista kauneutta puhtaiden, luonnollisten ihonhoitotuotteiden avulla, toteaa Sirkku Hahn.

– Uskomme, että orgaaninen kosmetiikka on paras valinta iholle ja ympäristölle. Tiedämme omista kokemuksista, miten tehokkaasti kasviuutteet hoitavat ja suojelevat ihoa, jatkaa Nina Stenberg.

Midsummer Magic -sarjaan kuuluu neljä tuotetta; Midsummer Magic Moisture Boost – kosteuttava päivävoide, Midsummer Magic Lifting Serum – tehokkaasti kosteuttava intensiivihoito, Midsummer Magic Sleeping Cream – kosteuttava yövoide, Midsummer Magic Water Cream – vesimäisen ohut päivävoide.

Uuden Inari-sarjan tuotanto tehdään yhteistyössä luotettavan luonnonkosmetiikan sekä kansainvälisesti toimivan kosmetiikka-, hygienia- ja lääketuotteiden valmistajan kanssa. Inari-tuoteperheen tuotteet valmistetaan korkeimpien mahdollisten eurooppalaisten valmistusstandardien mukaisesti. (GMP ISO 22716, ISO 9001, Nordic Eco Label sekä ECOCERT)

Inaria myy Helsingissä Uudenmaankadulla kosmetiikkaliike Jolie sekä Stockmann. Tuotteet ovat myös tilattavissa Inarin verkkokaupasta. Sarja on puhdas luonnontuote ja vegaaninen, eikä sen valmistus sisällä eläinkokeita.

Midsummer Magic tuotesarja

Toimituksemme sai mahdollisuuden tutustua tuotteisiin. Tässä näkemyksiämme tuotteiden päivittäisestä käytöstä:

Midsummer Magic Moisture Boost on kosteuttava päivävoide, jossa on anti-aging mekanismi tukemassa juonteiden silottamista ja hillitsemässä ihon pigmentaatiota.

 Voiteen pehmeä, kevyt koostumus imeytyy ihoon hyvin, eikä jätä ihoa kiiltäväksi.

Midsummer Magic Lifting Serum on tehokkaasti kosteuttava antioksidanttirikas intensiivihoito, joka yhdessä hyaluronihapon kanssa on kohdistettu kosteuttamaan ja kiinteyttävällä vaikutuksellaan minimoimaan ikääntymisen merkkejä.

Seerumi tuntuu raikkaalta ja imeytyy nopeasti ihoon. Kasvojen iho tuntuu käytön jälkeen napakalta eikä seerumi ole tahmaisen tai raskaan tuntuinen.

Midsummer Magic Sleeping Cream uudistaa ihoa nukkuessa. Yöllä iho regeneroituu nukkumisen aikana, mikä edistää ihon solujen korjausprosessia ja hillitsee pigmentaatiota.

Voiteen käyttö tuntuu miellyttävän täyteläiseltä ja kosteuttavalta.

Midsummer Magic Water Cream on ohut päivävoide, joka tekee kosteuttavan pohjan meikin alle. Sen vesimäinen, melkein öljytön koostumus täyttää juonteita.

Päivävoide on kevyt ja miellyttävä käyttää, meikki ei tahmaannu vesimäisen voiteen päällä.

Lisätietoja: https://www.inari-cosmetics.com/fi

Kuvat: Ideal Helsinki ja INARI Arctic Cosmetics.