Diego Dalla Palman GOLD INFUSION Youth Potion -öljyseerumi testissä

Testasimme uuden italialaisen Diego Dalla Palman Gold Infusion Youth Potion -öljyseerumin. Kauniissa kullanvärisessä pullossa oleva 100% luonnonseerumi koostuu aidosta kullasta, Tahinin vaniljaöljysä sekä kolmestäkymmenestä muusta luonnollisesta öljystä. Seerumi uudistaa ihoa, raikastaa sekä heleyttää.

Kyllä, seerumi sisältää kultaa. Kultaa käytetään myös kauneudenhoidossa. Kansainvälisten asiantuntijoiden mukaan kullalla on antioksidanttinen vaikutus, ja sen käyttö tuotteissa edesauttaa mm.estämään ihon punaisuutta ja hoitamaan akneihoa. Kulta voi myös estää ihon ärsyyntymistä epäpuhtauksista sekä silottaa ihoa.


Oman kokemuksemme mukaan ihoa heläyttävä vaikutus alkoi lyhyen käytön jälkeen. Vain muutaman, 4-5 tipan kertakäyttö päivittäin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle lisäsi pehmeyden ja runsauden tunnetta iholla ja tasapainotti myös pintakuivuuden tunnetta.

Koska seerumin tehoaineet perustuvat luonnonöljyille, aineen käyttö sopii ja sen käyttöä suositellaan kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille nuorista aikuisista lähtien.

Itse kokeilimme tuotetta sekä tehokuurinomaisesti että sekoitettuna meikkivoiteen alle. Meikkivoiteen tunne iholla sekä myös voiteen ulkonäkö kevenivät tuoden kaunista heleyttä iholle.

Testasimme öljyä myös huulille, ja sopivuus niille on talven tullessa ekstra lisä kasvojen- ja ihonhoidossa. Kiitettävää on myös tuotteen riittoisuus, vain muutaman tipan kerta-annos riittää.

Tuotteella on Ecocert-sertifiointi, joka on Euroopan ja kansainvälisesti suurin riippumaton sertifiointielin. Ecocert valvoo ja tarkastaa tuotteiden sisällön, raaka-aineet, tuotantoprosessin ja pakkauksen. www.ecocert.com.

Lisätietoja Diego Dalla Palma Milano

Kuva: Ideal Helsinki