Ulkoilmajoogaa Helsingissä

Helsingissä on mahdollista kesällä osallistua kesäjoogakursseille. Näihin suurelta osin ulkoilmatapahtumiin voi osallistua myös ilman suurempaa suunnittelua, myös mikäli olet läpikulkumatkalla kaupungissa ja haluat rentoutua joogan avulla.

 

Allas sea pool Kuva: Dorit Salutskij, Allas Sea Pool.
Yogaa Allas Sea Poolilla Kuva: Dorit Salutskij, Allas Sea Pool.

 

Löylyn terassilla, eteläisessä Helsingissä, meren rannalla pidetään aamujoogaharjoitukset torstaisin ja lauantaisin (ajalla 2.6. – 30.8.2018).  Joogatunti pidetään klo 7.30-8.40, ja aamusauna on avoinna klo 10.00 asti.
Seitsemänkymmenen minuutin harjoitus sisältää monipuolista liikuntaa keholle. Harjoituksien jälkeen on mahdollista saunoa ja uida tai jäädä kahvilan terassille viettämään kesäistä päivää.

Loyly Pekka Keränen
Aamujoogaharjoituksia pidetään Löylyn terassilla, eteläisessä Helsingissä, meren rannalla. Kuva Pekka Keränen.

Lisätiedustelut, maksut ja tarvittava varustus kerrotaan tapahtuman fb-sivuilla Löyly Morning Yoga Summer 2018 tai myyntipalvelu@royalravintolat.com.
Ohjaajat: Of Happiness X 40 Yogan ohjaajat.
Hinta: aamujooga/sauna (sisältää pyyhkeet ja saippuat ) 25€, aamujooga 15€. http://www.loylyhelsinki.fi

 

Allas Sea Poolin heinäkuun sunnuntaijoogissa (ajalla 1.7. -29.7.), klo 10.30- 12.00 keskitytään ylävartaloa avaavaan yinjoogaan, johon liittyy pienen pallon avulla trigger kipupisteiden hieronta.
Tämä joogamenetelmä purkaa lihasjännityksiä sekä tehostaa nestekiertoa ja aineenvaihduntaa. Harjoituksessa puretaan jännitystiloja lonkankoukistajista, niska-hartiaseudun lihaksista, yläselästä ja rintakehän alueelta. Allas Sea Pool, Dorit Salutskij

Allas Sea Pool Dorit Salutskij
Allas Sea Poolin kesän sunnuntaijoogat ajoittuvat heinäkuulle. Kuva Allas Sea Pool, Dorit Salutskij.

 Hinta 25 €, sisältää uinnin ja saunan.  Joogaopettajana Mariko Pajalahti.
Mukaan tarvitaan sisäliikuntavaatteet, joogamaton saa paikan päältä.
http://www.allasseapool.fi

 

Forever Yoga Friends´in puolentoista tunnin joogaharjoitus soveltuu niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin joogan ystäville. Tunti järjestetään Villa Tomtebon pihalla neljä kertaa kesän aikana: 7.7., 21.7., 4.8. ja 18.8. klo 11.00-12.30.
Mukaan tarvitaan oma alusta, juomapullo ja säähän sopivat vaatteet. Villa Tomtebon taidekahvilasta on mahdollista ostaa pientä purtavaa. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.
http://www.tomtebo.fi/

 

Sinebrychoffin puistossa voi osallistua ilmaisiin AcroYoga -tunneille keskiviikkoisin 4.7. – 15.9 välisenä aikana klo 17.30-18.30 ( 1.8. ei joogatuntia ole). Kurssin vetäjä on ensimmäinen Suomessa sertifioitu Iyengar-joogan opettaja Timo Kurvi. Acro-jooga mm. yhdistää joogan viisautta, dynaamista akrobaattivoimaa sekä joogan perusliikkeitä.
Kurssit ovat suunniteltu myös vasta-alkajien taso huomioon ottaen. Ryhmään liittyjiltä odotetaan ainoastaan iloista ja positiivista mieltä. Opetus kestää 60 minuuttia kerralla. Osallistujilla on mahdollisuus myös tutustua Acro-jooga -yhteisön toimintaan.

Koffin puisto Kuva: Kuvio, Helsinki Marketing
Sinebrychoffin puistossa pidetään kesällä ilmaisia AcroYoga -tunteja. Kuva: Kuvio, Helsinki Marketing