Naamiot hoitaa ja rentouttaa ihoa matkoilla

Pitkä lentomatkat, ilmastoidut tilat, auringonpaahde, kylmyys muun muassa rasittavat ja kuivattavat ihoamme. Usein ei tule ajatelleeksikaan, miten ihon kosteustasapaino janoaa erilaisissa tilantessa hoitoa. Naamiot hoitaa ja rentouttaa ihoa matkoilla Ne ovat helppoja ja käteviä käytettäväksi hotellilla ja ihon kosteustasapaino voi hyvin.

Peruskauneudenhoidon lisäksi kasvonaamiot ovat mutkattoman helppoja ja käteviä matkoilla, esimerkiksi hotellilla illoin, antaen myös mahdollisuuden nauttia rentouttavasta yhdessäolosta. Naamiot ovat joko yksittäispakattuja tai pakattuja pienissä erissä, litteissä pusseissa. Omalle iholle sopivan kosteuttajan voi hankkia jo kotimaassa matkalle mukaan.

Testasimme Tony Molyn LuLuLun kasvonaamioita, joista löytyy niin ihoa rauhoittavia ja tasapainottavia, kuin kosteuttavia tuotteita sekä lisäksi erityinen anti aging tehokosteuttava boostausnaamio, joka sopii myös herkälle iholle. Lisäksi on tarkoituksenmukaista viimeistellä kasvohoito herkälle silmänympärysiholle tarkoitetuilla Kocostarin silmien hydrogeelinaamiolla.

Ei myöskään pidä unohtaa jalkojen hyvinvointia aktiiviliikkumisessa, jos kävelee monia kilometrejä ja kymmeniä tuhansia askeleita päivittäin. Jokainen muistanee, miten tervetulleita on jalkoja viilentävät, turvotusta vähentävät ja samalla kosteuttavat hoidot.

Staycation -illat ovat tulleet jäädäkseen, joiden yhteydessä, kuten matkoillakin on ihana viettää rentouttavia hetkiä päivän aktiviteettien jälkeen. Kuvasimme testituotteemme tässä kauniissa, hotellihuoneessa, joka oli ihanteellinen hemmottelevaan rentoutumiseen. Naamiot hoitaa ja rentouttaa ihoa matkoilla. Kuva Scandic Grand Central Helsinki -hotellista.

Japanilaisen LuLuLun kaikkien kasvonaamioiden muotoilussa on huomioitu käyttömukavuus, ja ne on valmistettu tehokkaiksi kolmekerroksisina naamioina. Ylimääräinen seerumi voidaan hieroa kasvojen ja myös kaulan alueelle maskin vaikutusajan päätyttyä. Useimpien maskien vaikutusajat ovat vain 5-10 minuuttia eikä ihoa tarvitse pestä käytön jälkeen. Monia maskeja sisältävät pakkaukset voidaan avata ja sulkea uudelleen.

Naamiot hoitaa ja rentouttaa ihoa matkoilla

KOCOSTAR Princess Eye Patch Gold 1 pair /vasemmalla Silmänympärysiholle tarkoitetut hydrogeelinaamiot kosteuttavat ihoa ja häivyttävät juonteita.
Hydrogeelin ansiosta ne lukitsevat kosteuden ihoon tehokkaasti ja tuntuvat iholla viilentäviltä ja
raikastavilta. Naamiot ovat biohajoavia. Vaikutus 10-15 minuuttia.

KOCOSTAR Leg Relax Therapy /oikealla Kolmea eri minttua (piparminttu, pyöröminttu ja viherminttu) sisältävä Leg Relax Therapy viilentää jalkoja kosteuttaen ihoa ja vähentäen turvotusta.
Naamio käytetään puhtaille, lämpimällä vedelle pestyille, pyyhekuiville jaloille ja jo 30 minuutin käytön jälkeen tuntuu, kuin olisi saanut ihanan jalkahieronnan.

VASEMMALLA LuLuLun Pure Moist Sheet Mask 7-pack LuLuLun Moist on tehokosteuttava kangasnaamio, jonka luonnolliset ainesosat saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito tekee ihosta heleän ja pehmeän.
Tuote sopii myös päivittäiseen käyttöön.

LuLuLun Precious Sheet Mask Red 7-pack on tehokosteuttava anti-aging kangasnaamio kuivalle, ikääntyvälle iholle. Antaa iholle kosteusboostin, ja kangasnaamio vähentää ihon kuivuutta, ja auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä.

LuLuLun Precious Sheet Mask Green 7-pack on kosteuttava ja tasapainottava kangasnaamio ikääntyvälle iholle. Seitsemän maskin pakkaus voidaan sulkea ja avata useita kertoja. Myös tämä maski sopii herkälle iholle.
LuLuLun Precious Green -kangasnaamio tehoaa ihon ikääntymisen merkkeihin ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta. Kangasnaamio sisältää päivittäistä luksusta ja tarjoaa keramideja ja luonnollisia peptidejä. Sopii päivittäiseen käyttöön.

OIKEALLA LuLuLun Balance Sheet Mask 1-pack LuLuLun Balance -kangasnaamio sisältää luonnollisia ainesosia ja se on suunniteltu tasapainottamaan ihon mikrobiomia. 3-kerroksinen hyvin muotoiltu naamio
istuu kasvoille hyvin ja kosteus tuntuu välittömästi käytön jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta. Voidaan myös käyttää kaulan alueelle.

Muut kuvien tuotteet: TonyMoly Floria Nutra Energy, 100 hours Cream, Propolis Tower Barrier, Rebalancing Toner, Propolis Tower Barrier, Build Up Eye Ampoule ,

Tuotteet saatu testiin. Lue lisää tuotteista: Nordic Beauty Inc.

Lue lisää Scandic Grand Central Helsinki- hotellista Ideal Helsinki

Kuvat Ideal Helsinki