Going Greek tarjoaa trendikkäästi ja rennosti kreikkalaisia pitoja ja mezeä.

Helsingin Alppilassa toimiva ravintola Going Greek on erikoistunut kreikkalaiseen katuruokaan, kuten pitoihin ja meze-annoksiin. Modernilla konseptilla toimivassa ravintolassa terassiaikana on kaksitoista paikkaa, joista neljä on terassilla. Talvisesonkina asiakaspaikkoja on sisällä kaksitoista.

Vaikka suomen kielessä ei ole vastinetta kansainväliselle fast casual food -termille, Going Greek tarjoaa juuri sitä; tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista nopeasti valmistuvia, iloisessa seurassa nautittavia annoksia. Näitä kruunaavat ravintolassa kreikkalaiset puna- valkoviinit ja retsina sekä olut. Saatavilla on myös hanakuplavettä, joka sisältyy ruoka-annoksien hintaan.

Lounasaikana tarjoiltavan ”Päivän pitan” lisäksi ruokalistalta löytyy myös annoksia, joihin voi valita täytteet itse. Lounasajan ulkopuolella on tarjolla vaihtoehtoja vakiolistalta.

Going Greekin ruokalistalla on huomioitu vegaaniannokset. Ruokaan kuuluvista kastikkeista mm. tzatziki ja rosmariinijogurtti ovat saatavilla kaurapohjaisina ja muissakin raaka-aineissa on huomioitu ruokavalioita. Useat tarjolla olevat ruuat taipuvat kasvis- tai vegaanisiksi vaihtoehdoiksi helposti.

Ravintola kutsuu viihtymään hyvässä seurassa, musiikinnälkäiselle taustalla soi kansainvälinen ajankohtainen musiikkilista, jota voi kuunnella tai sitten antaa sen luoda tunnelmaa hissimusiikin tavoin.

Ravintola on avoinna ti-to klo 11-20, pe-la klo 12-22, ja su klo 12-18.

Ravintolan kotisivu ja menu.

Tutustu myös ravintolan verkkokauppaan: tuotteet

Löydä Going Greek kartalta

Kuvat: Going Greek